Політична реклама

5 причин піти у неділю в ботанічний сад

6086 0
У Ботанічному саду у Львові магнолії цвістимуть під музику. В день відкритих дверей – у неділю, 27 квітня – на відвідувачів саду на вул. Черемшини, 44 чекає не лише багато квітів, але й концерт. Tvoemisto.tv знайшло 5 причин, чому в ботсад варто піти саме цими вихідними.

Причиною №1 для походу у ботанічний сад ЛНУ ім. І.Франка, звичайно, є рослини. Зараз тут саме цвітуть магнолії. Погуляти і послухати екскурсію можна як на території ботанічного саду на вул. Кирила і Мефодія, так і на вул Черемшини. Білі і рожеві магнолії Суланжа відкриваються наприкінці квітня – на початку травня і цвістимуть ще кілька тижнів.

Магнолії у ботанічному саду

Також ботанічний сад має велику колекцію тюльпанів різних кольорів та сортів. Вони також цвістимуть ще кілька тижнів.

Магнолії у ботанічному саду

Вперше у день відкритих дверей відвідувачі ботанічного саду милуватимуться квітами під музику. В саду на вул. Чермшини о 17:00 розпочнеться акустичний концерт гурту «Рококо». «Ми надалі хочемо розвивати недільні концерти в саду, це – гарний колорит європейського міста», – розповів tvoemisto.tv директор ботанічного саду Андрій Прокопів.

Магнолії у ботанічному саду

Саме у неділю в ботанічному саду на вул. Черемшини має зацвісти незвичний піон (піон деревоподібний). Але його квіти розпустяться тільки за умови, що до неділі зберігатиметься тепла погода.

Магнолії у ботанічному саду

А ще у неділю буде змога поєднати під час походу в ботсад приємне з корисним – і купити собі свіжий мед від карпатських бджолярів.

Тюльпани у ботанічному саду

До речі, синоптики прогнозують на цей день хорошу погоду.

Тюльпани у ботанічному саду


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!