5 вулиць, які перекриті у Львові цього тижня

4717 0
У різних частинах Львова продовжуються ремонтні роботи. Нагадуємо вам перелік вулиць та проспектів, які тимчасово є непроїзними.
фото: lvivforyou.com, dnepr.info, ngs22

фото: lvivforyou.com, dnepr.info, ngs22

1. Від 8 серпня перекрили ще одну частину вулиці Лисенка на ділянці від вулиці Короленка до вулиці Миклухо-Маклая. Роботи триватимуть до 1 жовтня. Вулицю замостять мозаїчним каменем та відремонтують тротуари. Буде поведена заміна двох ділянок загальносплавної каналізації, водопровідних вводів, дощоприймальних колодязів. Окрім того, відремонтують мережі зовнішнього освітлення.  

Читайте також: Ремонт вулиці Лисенка у Львові планують завершити у вересні

2. 8 серпня стартували роботи з реконструкції проспекту Свободи – на ділянці від вулиці Академіка Гнатюка до вулиці Вороного. Непроїзним для транспорту він буде орієнтовно до 1 жовтня.

3. Від 3 серпня і до кінця року для виконання ремонтних робіт закрили вулицю Свенціцького на ділянці від вулиці Мушака до вулиці Франка.

Читайте також: Які вулиці у Львові ремонтуватимуть цього року?

4. На ремонт закрили вулицю Богомольця. Замість старого асфальту, вулицю замостять бруківкою. Окрім того, на вулиці знімають верхній шар старого асфальту, натомість вулиця буде замощена бруківкою. Облаштують нові тротуари. Буде прокладено 9 нових електричних кабелів. Роботи завершать орієнтовно до 20 вересня.

5. Як планувалося, від 27 липня і до 21:00 год. 10 серпня рух транспорту на вулиці Пасічній на ділянці від вулиці Таджицької до вулиці Китайської буде обмежений. Тут облаштовували верхній шар асфальту.

Підготувала Юлія Сабадишина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!