Львів'ян просять допомогти зібрати гроші на операцію 5-річному важкохворому хлопчику

7135 0
Операцію вартістю 240 тис. гривень мають провести у червні у Варшаві.
Фото: Оля Роїк

Фото: Оля Роїк

Підопічний львівського благодійного фонду «Крила надії» Ромчик Роїк повернувся з Китаю і тепер йому збирають гроші на операцію у Варшаві, що запланована на червень. Про це ідеться на фейсбук-сторінці фонду.

Нагадаємо, Ромчика Роїка на початку травня не пустили на борт літака, який летів із Китаю в Україну і мама Оля з хлопчиком залишилися у чужій країні. Через відмову китайської авіакомпанії у Ромчика зірвалася операція, яку йому мали провести незабаром у Варшаві. У Китай хлопчика періодично возять для реабілітаційних процедур.

Тепер хлопчик у Львові і йому потрібно зібрати 240 тисяч гривень на операцію із закриття черевної порожнини, що мають зробити у Центрі здоров'я дитини у Варшаві. Зібрано лише 40 тис, решту потрібно зібрати за два тижня – до кінця травня. Тоді Ромчик зможе в червні вирушити в клініку і довгоочікувана операція нарешті відбудеться.

Реквізити для допомоги:

Призначення платежу: «для Ромчика Роїка».


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!