Політична реклама

Відтепер львів'яни можуть записати дитину у садочок онлайн

2735 0
Програма електронної реєстрації в дошкільні навчальні заклади вже розроблена і є проект рішення про її запровадження.

Наразі ця програма працює в тестовому режимі, - повідомила Твоє місто Галина Слічна, начальник управління освіти Львівської міськради. Це дозволить побачити як програма функціонує на практиці і внести потрібні корективи. 

Запровадити електронну чергу не просто, бо є багато нюансів, - додала Галина Слічна. Садочки Львова переповнені. Кількість дітей набагато більша, ніж кількість місць в дитсадках. Нерідко батьки подають заяви одразу у кілька закладів. Однак тепер їм потрібно буде визначитися, у який садок віддавати дитину, адже електронна черга дозволяє реєстрацію тільки в один заклад.

Заяви, які батьки подавали раніше – рік чи півтора тому, працівники дитсадків внесуть у базу самостійно.

Наразі електоронна черга діє в усіх садочках міста. «Наскільки мені відомо, садочки вже не приймають письмові звернення», - коментує Галина Слічна. Тому батьки активно реєструюють дітей онлайн. За її словами, до прикладу у Шевчківському районі в електронному списку вже є 1700 дітей. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!