На правах реклами

Шість фактів про унікальний житловий комплекс у Львові

3573 0
Проект житлового комплексу реалізує львівська будівельна компанія ЕКО-ДІМ, один з лідерів житлового будівництва у Львові. Компанія відома своїми високотехнологічними рішеннями нерухомості та сучасними якісними новобудовами. Пропонуємо шість фактів про новий житловий комплекс компанії ЕКО-ДІМ у Львові.

1. Розміщення

Вулиця Мечникова, поруч з Личаківською та парком Погулянка – один з найкращих районів Львова неподалік від центру, поруч з вулицею Личаківською з виходом на парк Погулянка. Багатьом відомий цей район, але мало хто знає, що він унікальний ще й своїми ґрунтами. В цьому районі це по суті скельний ґрунт – відповідно, фундамент має дуже надійну основу. Саме будівництво комплексу здійснюється за «монолітно-каркасною схемою», що робить весь комплекс надзвичайно надійним і водночас зручним для вільного планування.

2. Структура житлового комплексу

Будівництво передбачає два окремо стоячих будинки на 2 і 3 під’їзди відповідно. При цьому будинок, що має три під’їзди (так звана 2-черга будівництва), «розділений» офісними приміщеннями, які мають висоту лише 3 поверхи. Така схема дозволяє суттєво збільшити простір, забезпечити інсоляцію і максимально зберегти відчуття відкритості.

Також в комплексі передбачено:

- Дитячий майданчик

- Великий підземний паркінг

- Спортивний та відпочинковий майданчики

- Наземні стоянки – так званий «гостьовий паркінг»

Житловий комплекс на Мечникова унікальний і тим, що враховував всі умови ще в процесі підготовки реалізації. В ході будівництва забезпечено необхідну ширину під’їздних доріг, навіть на час будівництва не зменшувалася пішохідна зона, і навіть додатково обладнано 38 метрів тротуару з перилами та сходинами. Додатковий супутній позитив виявили в процесі підготовки - вдалося очистити частину внутрішніх проїзних доріг від сторонніх авто (власники яких не проживають в прилеглих житлових будинках, а використовували район просто для парковки). Відтак, по закінченню будівництва проїзди та місця для паркування мешканців мікрорайону будуть збільшені та вільніші.

3. Планування

В житловому комплексі запроектовано квартири та пентхауси в кількох рівнях.

Площі квартир:

1-кімнатні – від 41 до 48 кв.м.

2-кімнатні – від 68 до 71 кв.м.

3-кімнатні – 97 кв.м.

Кухні – від 12,4 кв.м і більше

Ванни – середня площа 5 кв.м.

«Площі всіх квартир, незалежно від кімнатності  – максимально оптимальні. Це такі оптимальні квартири – не занадто великі і не занадто малі. Саме планування квартир – намагаємося робити максимально квадратні, щоб можна було зручно планувати розташування меблів. Максимально зручне розділення гостьової зони і приватної зони – ближче до входу кухня та вітальня, далі від входу – спальні. Правильної форми балкони та коридори, щоб знову ж таки забезпечити зручність для мешканця», - говорить Данило Швець, архітектор, проектант. - При цьому монолітно-каркасна схема будівництва дає можливість перепланування, адже є тільки колони, які не можна рухати, а самі перегородки можна змінювати залежно від потреби власника».

4. Енергоефективність

Житлові комплекси ЕКО-ДІМ - це унікальні проекти, що розробляються експертами спеціально з врахуванням доцільності і сучасних тенденцій містобудування. В тому числі стосовно з врахуванням вимог енергоефективності, що сьогодні є важливим для всіх без виключення. Ці будинки мають значно кращі характеристики, аніж середні по країні, а це в свою чергу – економія і комфорт для мешканців.

«Основний пункт при енергоефективності – це показник компактності – площі огороджуючих конструкцій до площі будинків. Тут він досягнутий за рахунок простої форми будинку. Відповідно, в нас цей показник на високому рівні, тепловтрати через зовнішні стіни зменшуються.

Самі огороджуючи стіни мають 15-сантиметрове утеплення – це відповідає найсучаснішим вимогам і стандартам, які є в країні. Плюс утеплення даху і технічний поверх, який виконує функцію буферу між зовнішні середовищем і квартирою, тобто навіть квартири, які на останньому поверсі, вони мають хорошу теплоізоляцію», - говорить Данило Швець.

«В наповнення квартири також включено двокамерні енергоефективні вікна, розведення комунікацій в квартирі, двофункційні котли для індивідуального опалення і сучасні лічильники, які, знову ж таки, дозволяють обирати доцільний режим», - розповідають в компанії ЕКО-ДІМ.

5. Підготовка проекту

Як завжди в проектах, що реалізовує компанія ЕКО-ДІМ, велика увага була приділена підготовчим роботам, вивченню району та підготовці самого проекту, який мав кілька варіантів, поки не було вибрано і затверджено остаточний, що вповні відповідав вимогам містобудування, зручності і оптимальності для майбутніх власників квартир та сучасних вимог енегоефективності.

Хоча сама ділянка була включена в перелік для будівництва ще в 2015 році, проект житлового комплексу розроблявся практично 1,5 роки, пройшов всі процедури, обговорення та слухання і отримав позитивні висновки.

Сам силует житлових будинків розроблений у відповідності до рекомендацій погодженого історико-містобудівного обґрунтування, розробленого «Археологічно-архітектурною службою міста Львова».

6. Ціни та угоди

Вирізняє ЕКО-ДІМ і фінансова складова – надійні угоди, технічний нагляд та власна виробнича база, що все разом дозволяє забезпечити оптимальну ціна, забезпечувати якість будівництва та розвивати соціальну інфраструктуру.

Постійно діючі вигідні фінансові програми:

- безвідсоткове розтермінування до закінчення будівництва. Перший внесок від 25%, решта оплати – без відсотків за індивідуальним графіком

- знижки при повній оплаті

- знижки для молодих сімей

Угоди купівлі-продажу відбуваються через офіційний механізм Фонду Фінансування Будівництва, що визначений законодавством України як надійний спосіб купівлі квартири в будинках що будуються (первинний ринок нерухомості).

Спеціальна пропозиція цього літа

Зараз діють спеціальні ЛІТНІ ЦІНИ на квартири в житловому комплексі ЕКО-ДІМ на Мечникова – від 19 200 грнкв.м.

Детальну інформацію про комплекс та інші новобудови ЕКО-ДІМ, а також спеціальні пропозиції в рамках «Літніх Цін на квартири», можна дізнатися на сайті компанії. Також там представлено повний каталог новобудов, вільних квартир, цін, детальні фотозвіти з будівництва, розміщення житлових комплексів, планування  та інтерактивні плани. В режимі он-лайн доступний перегляд кожної вільної квартири, розрахунок розтермінування, консультації і навіть резервування квартири. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!