7 правил, що зроблять життя яскравішим

5940 0
Існує безліч способів прожити життя і тут не існує правильних чи не правильних. Тим не менше, деякі з нас вірять у життя, сповнене пристрасті, життя, яке ніколи не буває нудним, закляклим, а навпаки, дарує відчуття схвилювання та натхнення. Без пристрасті, воно здається безглуздим та буденним. Якщо ви вірите в те, що аби жити – вам потрібно стимулювати почуття, відчуття, набиратися досвіду і ніколи не нудьгувати, то ось вам 6 правил, за якими ви маєте жити.
фото: knig.org.ua, radio24.ua, inter.ua, autotravel.ua

фото: knig.org.ua, radio24.ua, inter.ua, autotravel.ua

1. Віднайдіть вашу пристрасть

Перший крок до «пристрасного життя» – це дізнатися, що ж є ваша пристрасть? Згадайте ваше дитинство – що саме вас захоплювало настільки, що ви могли б провести години на самоті та пишатися досягненням, як дитина.

Коли ви виростаєте, то іноді, почуваєтеся перевантаженим обов'язками, які маєте виконувати. Але незалежно від того, наскільки ви зайняті, ви завжди знайдете час для роботи чи родини. Тому ви і зможете знайти час на власну пристрасть. А якщо вам поталанить, то ви зможете успшно перетворити її на кар'єру.

Ваша особиста пристрасть змушує серце битися. Дає можливість дихати та розслаблятися. І це воістину надихаючий подарунок для вашої душі.

2. Будьте одержимі своєю пристрастю

Після того, як ви знайшли її, зробіть все, аби дізнатися про неї все: з зовні та в середині. Ваша пристрасть стає великою частиною вас самих, частиною особистості. Це те, що ви з гордістю називаєте «своїм інтересом», адже він допомагає будувати вашу самооцінку і почуття власної гідності. Навіть якщо ви починаєте як новачок та любитель, ви маєте запастися рішучістю, щоб стати експертом. Живіть цим та дихайте цим.

Крім того, це дуже чарівно, коли ви зустрічаєте того, хто так само пристрасний, як і ви. Ваші очі палатимуть, коли говоритимете про вашу пристрасть. Ви почуватиметеся повні енергії та ентузіазму.

Навіть коли ви втомитеся, серце казатиме вам йти вперед. Ви бачите світ через свою пристрасть – це єдиний спосіб жити і єдиний спосіб дійсно насолоджуватися життям.

3. Будьте відкритими та зацікавленими

Будьте відкритими для життя і можливостей, особливо у тому, що стосується вашої пристрасті. Якщо ви будете відкритими, ви отримаєте більше. Ви зможете краще випробувати себе, сформувати власну точку зору з усіх кутів погляду, знайти красу в різних речах. Ваше натхнення підживлюється вашою зацікавленістю, а ваша креативність рухає вашим бажанням вчитися.

4. Будьте спонтанними

Жити за планом – жити нудно. Але якщо є така необхідність, його потрібно зробити гнучким. Ви готові стрибнути на літак, коли це необхідно? Ви готові сказати «так» випадковим та спонтанним можливостям, які постають перед вами? Ви не боїтеся приймати рішення під впливом моменту? Насправді потрібно «стрибнути» у щось і побачити що з цього вийде.

Вихід із зони комфорту - ключ до адреналіну. Життя - це весло. Так чому б не прийняти його і побути трохи не передбачуваним?

5. Кохайте 

Ваша пристрасть повинна пронизувати всі частини вашого життя, включаючи кохання. Любіть повно і глибоко, з пристрастю. Не будьте сухими та черствими. Ви завжди можете знайти способи оживити ваше інтимне життя. Іноді ви почуваєтеся уразливими через це. Але це єдиний справжній спосіб відчути емоційну сторону самого себе.

6. Будьте надихаючими

Пристрасть – передається і бути по-справжньому пристрасним, значить надихнути інших. Розповісти про вашу пристрасть чи поділитися нею – один із способів передати її. Ви почуватиметеся чудово, якщо вам вдасться поділитися вашим захопленням та зможете надихнути інших.

7. Подорожуйте

Незалежно від виду вашої пристрасті є спільноти людей, так само захоплені нею як і ви. Але об'єктивне сприйняття є у тому, щоб оцінити різницю, сприймати речі з тих кутів, з яких ви ще не бачили і спробувати речі, які ви ще не робили. Тобто, краса мистецтва, з точки зору французького художника, може бути дещо іншою, на відміну від американського. Краса електронної музики для вух англійського виробника може відрізнятися від того, що сподобається німецькому. Мандрівка – чудовий спосіб розширення горизонту.

Джерело: Українська правда. Життя.

Опублікувала Наталія Середюк

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!