7 речей, які роблять успішні люди до 7:30 ранку

11968 0
Успішні люди ходять різними життєвими стежками, але вони мають одну спільну рису: де інші бачать нездоланні бар’єри, вони бачать виклики, які приймають, і перешкоди, які долають. Їхня впевненість у боротьбі з труднощами керуються їх здатністю позбуватися негативу, який залишає інших чутливих людей позаду.
фото: facebook

фото: facebook

Перешкоди не блокують шлях, вони і є шляхом.

Таке ставлення допомагає успішним людям думати інакше, по-іншому розставляти пріоритети, оскільки якщо ви думаєте, так як усі решта, неважливо наскільки розумними чи досвідченими ви є, ви вдаритесь головою об ту ж стелю. Виходячи за межі своєї коробки, успішні люди ростуть над своїми обмеженнями.

Це все починається з їхніх ранкових буднів. Ось як суперуспішні люди використовують перші години дня:

1. Вони п’ють воду з лимоном

Вживання води з лимоном одразу після пробудження піднімає рівень вашої енергії як фізично, так і ментально. Покращуючи травлення у вашому шлунку, воно дає вам відчуття енергії, яке тримається весь день. Ви маєте пити її на голодний шлунок, почекати 15-30 хв після пиття і тоді приступати до трапези. Витискайте півлимона на склянку води, але не пийте нерозбавлений лимонний сік, оскільки він може зіпсувати зуби.

2. Вони роблять фізичні вправи

Річард Бренсон, Тім Кук і Боб Ігер з Disney – всі вони прокидалися до 6 ранку, щоб розрухатися. Хоча їхні графіки підйому і фізичних вправ можуть виглядати шаленими, дослідження підтверджують, що це корисно. Експеримент, який провів Eastern Ontario Research Institute, показав, що люди, які займалися спортом двічі на тиждень впродовж 10 тижнів, почувалися більш компетентними соціально, академічно й спортивно. Другий експеримент, який провели дослідники Брістольського університету, довів, що люди, які змаймалися кожен день, мали більше енергії й краще виглядали, що критично важливо для здійснення всіх справ. Фізичні вправи зранку доведуть вам, що ви маєте для них час, покращать ваш самоконтроль і додадуть енергії на весь день.

3. Вони вимикають зв’язок

Говард Шульц починає свій день з мотиваційного імейлу працівникам, і після цього вимикає зв’язок і присвячує свій час фізичним вправам і родині. Коли ви прокидаєтесь і одразу пірнаєте в імейли, повідомлення і соціальні мережі, ви близькі до того, щоб втратити фокус, підлаштуватися під потреби й бажання інших людей. Набагато корисніше – використати перші цінні моменти дня, щоб зробити щось заспокійливе, що задасть спокійний і позитивний тон на весь ваш день.

4. Вони снідають здоровою їжею

Більшість людей нічого не їдять на сніданок. Але ті, хто снідає, менш схильні до ожиріння,  мають стабільніший рівень цукру в крові, і почуваються не такими голодними впродовж дня. І це тільки статистика про тих, хто снідає. Коли ж ви їсте здоровий сніданок, то широко відчиняєте двері у продуктивний день. Здоровий сніданок дасть вам енергію, розвине короткочасну пам’ять і допоможе сконцентруватися інтенсивніше й надовше.

5. Вони практикують майдфулнес-терапію

Майдфулнес-терапія (розвиток відчуття повної присутності й сконцентрованості, позбавлення відчуття перенавантаження справами й тим, що відбувається навколо) стає дуже популярною серед дуже успішних СЕО. Вона користується попитом в бізнес-світі завдяки величезній користі для продуктивності й загального благополуччя. Досліди показують, що ця терапія бореться зі стресом, покращує вашу здатність фокусуватися, підвищує креативність і емоційну стабільність.

6. Вони ставлять цілі на день

Бенджамін Франклін був одержимий плануванням свого дня. Кожного ранку він прокидався о 4 годині і ретельно складав розклад. Ось ясний меседж, який треба взяти зі звички Франкліна: завбачлива постановка цілей принесе велику користь. Коли ви пануєте свій день настільки уважно, як тільки можливо, ваші шанси на успішне досягнення цілей зростають до небес.

7. Вони кажуть: «Ні»

«Ні» – дуже сильне слово, яке захистить цінність вашого ранку. Коли час сказати: «Ні», уникайте фраз «Я так не думаю» або «Я не впевнений». Відмова від нової вимоги робить важливішими ті, що ви вже маєте. А цінність вашого ранку – хороша вимога. Досліди, що провели в Каліфорнійському університеті у Сан-Франциско показали, що чим більшій кількості труднощів ви скажете: «Ні», тим більш вірогідно, що ви впораєтеся зі стресом, вигоранням і навіть депресією.

Підсумовуючи вище зазначене

Незважаючи на те, що стратегії, описані вище, справді перевірені на собі й правдиві, ви маєте побудувати свої власні активності на їх основі. Ті, які спрацюють саме для вас.

Автор статті – Тревіс Бедбері, автор бестселеру про емоційний інтелект, співзасновник TalentSmart, дописувач відомих журналів «BusinessWeek», «Fortune», «Forbes», «The Wall Street Journal», «The Washington Post», експерт з емоційного інтелекту і консультант великих компаній («Coca-Cola», «Microsoft» тощо).

Джерело: Forbes.com

Переклала і опублікувала Людмила Рубцова


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!