9 онлайн-ресурсів, що допоможуть дослідити родинне дерево

158651 0
Давно цікавились історією власного прізвища і хотіли дізнатись більше про своїх предків? Сьогодні для цього існує багато онлайн-ресурсів. Пропонуємо вам перелік сайтів, що допоможуть у дослідженні власного родоводу.
фото: uk.wikipedia.org, mamka.info,library.vn.ua

фото: uk.wikipedia.org, mamka.info,library.vn.ua

1. books.google.com.ua/?hl=uk – сервіс повнотекстового пошуку по книгам, оцифрованих компанією Google (понад 10 мільйонів книг з найбільших бібліотек США).

2. nomer.org/allukraina/ – база мешканців України. Ресурс можна використовувати для пошуку давно втрачених друзів родичів, однокласників.

3. uk.rodovid.org/wk/ – некомерційний, багатомовний, відкритий вікі-проект, створений українськими ентузіастами для того, щоб кожен міг створити віртуальну книгу свого роду.

4. familysearch.org/ – база даних мікрофільмованих церковних книг по всьому світу.

5. jri-poland.org/ – база польських євреїв.

6. http://www.findagrave.com/ – дані з могильних плит на кладовищах по всьому світу.

7. http://otkudarodom.com.ua/database.html  – база даних про людей, які мешкали на території Слобідської України.

8. http://irc.gov.ua/ua/search.html – пошук фізичних осіб-підприємців у ЄДР.

9. http://www.libertyellisfoundation.org/passenger – база даних американського порту на острові Свободи про імміґрантів звідусіль, в тому числі і з різних містечок України.

Джерело: www.facebook.com/UkrayinskyyKontent.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!