ТОП-9 закладів Львова з раннім сніданком

57559 5
Туристи, які приїжджають до Львова, або ж львів'яни, які вирішують зранку різноманітні бізснесові справи, часто не знають, де у Львові можна поснідати. Tvoemisto.tv пропонує 9 закладів, які зранку вас нагодують.

У переліку ви знайдете заклади, які вже із сьомої ранку готують різноманітні салати, млинці та каву на всі смаки, щоб задати львів'янам і гостям міста хороший настрій на увесь день.

Ресторан «Валентіно»

Час сніданку: 7-11 год. 
Меню:  відвідувачам закладу пропонують різноманітні яєшні на вибір, тости,домашній паштет, сир,  млинці з м’ясом, cолодкі млинці,  морквяний пиріг, домашнє бізе, брауні, йогурти та випічку.
Середній чек: від 100 грн.
Локація: вул. Нижанківського, 20.

Кав’ярня «Світ кави»

Час снуданку: понеділок- субота з 7.45, неділя - з 8.45.

Меню: тут можна спробувати запашну каву, а також домашній йогурт, вівсяну кашу з молоком та джемом, сендвіч з моцареллою, шинкою або салямі, круасан з джемом, шарлотку, сирник, або ж струдель.

Середній чек: 50-70 грн.

Локація:  пл. Катедральна, 6.

Парк-кафе «Зелені пагорби»


 

Час: розпочинає роботу із 7 год.
Меню: в кафе можна покуштувати смачні пироги, такі як: яблучно-журавлинний, бананово-яблучний, морквяний, або ж покуштувати запечені яблука із сиром. З напоїв відвідувачам пропонують лате, еспресо, каву по-східному, або заварний чай.
Сердній чек: 40-50 грн.

Локація: кафе  «Зелені пагорби» розташоване при готелі ««Замок лева» за адресою: вул. Глінки, 7 (прилегла вул. Героїв Майдану (колишня вул. Гвардійська).


Ресторан «Вежа крамарів»

Час: ресторан працює цілодобово.
Меню: каша вівсяна та манна на молоці, йогурт з мюслями, млинці з м’ясом, домашнім сиром, або з яблуками,  омлети з куркою та сиром, з шинкою та сиром, або з грибами та сиром. Також відвідувачам пропонують сніданок з домашні сиром, сметаною, зеленню,  булкою та маслом, сніданок з  м’ясною та сирною нарізкою, з маслом та булкою та сніданок з двох яєць із сиром, шинкою, маслом та булкою.  
Середній чек: 30-40 грн.
Локація: пр. Свободи, 16-18.

 

Кафе-бар «Цісар»

Час: заклади працюють цілодобово.
Меню: Відвідувачам пропонують сніданок з домашні сиром, сметаною, зеленню, сніданок з  м’ясною та сирною нарізкою та сніданок з двох яєць з сиром, шинкою. До сніданків дають булки та масло. Також у меню є каша вівсяна на молоці, каша манна на молоці, йогурт з мюслями, млинці з м’ясом, домашнім сиром, або з яблуками,  омлети з куркою, шинкою, з грибами та сиром.
Середній чек: 20-25 грн.
Локація: заклади «Цісар» розташовані за адресами С.Бандери, 67; Коперника 32; Б.Хмельницького 24 та  Куліша 13.

 

Ресторан-пивоварня «Кумпель»


Час: сніданок розпочинаєтся із 7 год.
Меню: відвідувачам пропонують смачні круасани з кавою, яєшню та млинці.
Середній чек:  приблизно 30-40 грн.
Локація:  вул. Винниченка, 6.

Ресторан-кафе «Штрудель Хаус»


Час: сніданок з 8 по 12 год.
Меню: штрудлі з різноманітними начинками, до яких пропонують гарячі напої, або ж вино.  Окрім того, тут можна замовити сніданкове меню з яєшнею, або млинцями. Це меню включає також сік, або каву на вибір.
Середній чек: комплексний сніданок коштує 37 гривень.
Локація: вул.Шевська, 6.
 

Ресторація Бачевських
 

Час:  відкриття закладу - до кінця лютого.
Меню: поєднання галицьких традиційних став із найсучаснішими технологіями та подачами. Усі охочі поснідати у цьому закладі зможуть, заплативши фіксовану ціну, отримати скільки завгодно наїдків. 

Локація: вул. Шевська, 8.

Панорамний ресторан «Гармата»

Час: будні 7.00-11.00, вихідні та святкові дні - 8.00-11.30 год.

Меню: повна фуршетна лінія з шампанським вартістю 229 грн/особа або можливість зробити індивідуальне замовлення страв у меню «A la Carte».

Локація: вул. Грабовського,11.  


 


Читайте також:
23 Листопада, 2015 15:27
Анна Дякую за підбірку! Це справді дуже зручно, працюю в турфірмі, часто треба погодувати групу у Львові, коли приїздимо рано вранці, ціни адекватні, дорожче 45 за комплексний сніданок не побачила. Це вам не вівсянка=)
5 Лютого, 2015 01:04
Васька Ціни жесть!
Ідіть краще у макдак, до 25грн можна вкластись. Вівсяна каша рулить!
Про Пухату Хату не написали, прекрасний омлет+компот до 30 грн точно!
4 Лютого, 2015 20:30
Павло Не розумію у чому річ? Ціни справді актуальні. Дуже добре, що зробили таку підбірку закладів! Давно це треба було зорганізувати. А ви напевно заздрите, що вашого закладу там немає.
4 Лютого, 2015 18:01
львів'янин Супер, завжди хотів мати під руками таку інформацію, коли хтось просить порадити не з львівських. Але ціни всюди актуальні?
4 Лютого, 2015 17:52
Ганна Чистої води проплачений матеріал.
Журналістам має бути соромно ставити таке.
У чому ориганальність цих закладів?
У тому, що вони заплатили за рекламу?
Я розчаровуюсь у вашому сайті все більше і більше.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!