На правах реклами

Акції та знижки. Огляд цін на львівські новобудови в серпні

5548 0
У липні кількість угод на первинному ринку збільшилася приблизно на 25-30% у порівнянні з минулим місяцем. Для покупців нерухомості стимулом зробити вибір могли стати акції забудовників і курс долара, який з кінця липня піднявся майже на гривню.
фото: Енциклопедія новобудов

фото: Енциклопедія новобудов

«Сукупність акційних пропозицій та курсу призвела до зростання кількості угод на первинному ринку особливо в кінці липня», – говорить співзасновник одного з найбільших сайтів нерухомості «Енциклопедія новобудов» Денис Шульга.

Загалом тільки за рахунок подорожчання долара вартість квартир «просіла» від 500 (для 1-кімнатних квартир) до 5 000 доларів (3-кімнатних апартаментів бізнес-класу).

Багато це чи мало – кожен вирішує для себе сам, тим паче, що площа квартири і ціна квадратного метра є достатньо різними. Для прикладу, вартість квартири площею 60 кв. м за ціною 12 000 грн/кв. м складає 720 000 грн. На початку липня при курсі 26,1 ця сума в доларах становила 27 586 $, а вже на початку серпня з курсом 27,1 – 26 568 $. Тобто різниця для того, хто відкладав на купівлю квартири в доларах, становить приблизно 1 000 $. Усе це має сенс у випадку, коли забудовник чи девелопер чітко фіксує вартість у гривні без прив’язки до долара. Тому важливо уточнювати цей нюанс при купівлі житла.

Тим часом літо – пора традиційних акцій від забудовників. Найцікавіші з них «Твоє Місто» представляє в серпневому огляді разом з одним з найбільших сайтів нерухомості «Енциклопедія новобудов».

Початок будівництва

Компанія «Ваш Дім» презентує одразу дві новинки:

  1. Villa Magnolia Spring. Особливість ЖК – малоповерхова забудова до 5 поверхів та осучаснена велика територія в межах міста (район вулиць Джорджа Вашингтона – Пасічна). На стадії проекту комплекс позиціонувався також як «Villa Magnolia 2.0: продовження». Ціни початку будівництва з врахуванням можливих знижок при повній оплаті – від 16 200 грн/кв. м. Ураховуючи особливості ЖК та те, що в першому комплексі ціни зараз на рівні 24 000 грн/кв. м, це справді досить цікава пропозиція.
  2. Нові будинки мікрорайону Пасічний – від 13 500 грн/кв. м. Житловий масив будується за концепцією «місто в місті» – дитячі майданчики, лісова зона, спортивні майданчики, відпочинкові зони. Крім того, у комплексі передбачені два підземних паркінги, а також велопаркінг з охороною, Wi-Fi на території, буккросинг. Доступні різні варіанти планування квартир – від 30 до 145 кв. м з можливістю трансформінгу. Для прикладу, квартира площею 46 кв. м може бути як функціональним двокімнатним помешканням, так і просторою 1-кімнатною квартирою. А 68-метрова житлова площа за побажаннями покупця може бути трансформована в двох- або трикімнатне помешкання.

Девелоперська компанія Lev Development пропонує квартири за цінами початку будівництва одразу у двох своїх нових комплексах: будинку клубного типу Женева – від 19 500 грн/кв. м, та ЖК Обрій на Малоголосківській – від 13 900 грн/кв. м. Також доступне розтермінування оплати: перший внесок від 30%, решта платежів – +900 грн до неоплаченого квадратного метра, який залишається на розтермінування при підписанні договору на 1 рік, або +450 грн до неоплаченого квадратного метра, який залишається на розтермінування при підписанні угоди на 6 місяців. У наповнення квартири входять готові стяжки, розведення опалення, комунікацій, штукатурення стін.

Zelen’ – новий житловий комплекс у передмісті на вулиці Надійній (бічна Зеленої) від компанії ЕКО-ДІМ. Малоповерхова забудова до 5 поверхів, позиціонована як «екологічно чисте, мальовниче та затишне місце в рекреаційній зоні, поруч з вулицею Зеленою; місце, де сходяться прості елементи природи: ліс, пташки, чисте повітря сприяють формуванню екологічної культури та естетичного задоволення від життя в гармонії з природою». Ціни початку будівництва з врахуванням знижок при повній оплаті – від 14 400 грн/кв. м.

Новобудова ЕКО-ДІМ на Тракті Глинянському – ціни початку будівництва від 10 940 грн/кв. м. Площі квартир: 1-кімнатні – від 40 до 54 кв. м; 2-кімнатні – від 54 до 81 кв. м; 3-кімнатні – 81 кв. м. Додатково до цього діє можливість безвідсоткового розтермінування на 1,5 або 3 роки.

Компанія «Авалон» розпочала продаж квартир у своєму новому будинку на вулиці Стрийській – ЖК Avalon 2Day. Ціни – від 14 900 грн/кв. м. У комплексі передбачені будинки на 8 та 10 поверхів, перші поверхи відведені під громадські та комерційні приміщення. Як і в попередніх своїх проектах, компанія позиціонує квартири як 1- та 2-кімнатні, оскільки запроектовано одразу спільну суміщену вітальню-кухню, а кімнатність визначає кількість спальних кімнат.

Житловий комплекс Парус Сіті – новинка житлового будівництва у Франківському районі на вулиці Кульпарківській. Ціни початку продажів – від 14 000 грн/кв. м.

Також днями розпочали продаж у новому будинку від «КарпатБуд» – на вулиці Молдавській. Будинок на 1 під’їзд з відповідними цінами – від 27 000 грн.

Львівська Мрія розпочала реалізацію нового об’єкту в Шевченківському районі – на Під Голоском. Ціни початку продажу починаються від 15 500 грн за кв. м. У цьому ж районі, але на вулиці Мазепи, оголосила про підготовку до будівництва і компанія Грінвіль Парк. Ціни на квартири наразі не озвучені.

Акційні знижки

Еко Дім на Мечникова – знижки на дитячі кімнати у 2- і 3-кімнатних квартирах. Сума знижки на кімнату, у порівнянні зі звичайною вартістю квадратного метра, різниться від поверховості та площі квартири і коливається від 15 до 36%.  

Літні знижки до 8% вартості пропонує на квартири у своїх новобудовах компанія ГрандДім: житловий комплекс ЖК Гранд Вілидж, Сокільники – від 11667 грн/кв. м, і ЖК Яскравий на Зеленій – від 14 840 грн/кв. м.

8% знижки пропонує також девелоперська компанія TVD в житловому комплексі ЖК Софіївка, (вул.Угорська, мікрорайон Новий Львів). Загалом ціни в комплексі стартують від 16 900 грн/кв. м

Розіграш авто

Житловий компекс «Нове життя» на Малоголосківській від будівельної компанії MS. Ціни на квартири стартують від 14 000 грн/кв. м. На вибір є 1-, 2- і 3-кімнатні та заплановано двоярусні квартири. Серед покупців компанія буде проводити розіграш 4 позашляховиків.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!