На Личаківській триває ремонт останньої ділянки вулиці. Актуальні фото

6605 0
Ремонт на вулиці Личаківській мають закінчити до початку серпня.
Фото: Назар Притула

Фото: Назар Притула

На вулиці Личаківській тривають ремонтні роботи. Частина вулиці вже замощена бруківкою. Про це Tvoemisto.tv повідомили у прес-службі ЛКП «Львіватводор».

Личаківська перекрита від вулиці Котика до вулиці Пасічної. Втім, ділянка до вулиці Черемшини виглядає майже готовою.

Читайте також: По той бік Личаківської. Яку роль грають Винники у «великому Львові»

Основні роботи ведуться на ділянці від стадіону «Скіф» до церкви Покрови Пресвятої Богородиці. Місцями завершено мощення дорожнього полотна, однак залишається багато роботи по облаштуванню хідників та тієї частини дороги, де пролягатиме колія. Щодо підземних робіт, то залишається прокласти 12 метрів колектора.

Розворотне кільце на Пасічній загороджене. Тут вже прокладено нову колію, яку залишається замостити бруківкою.

Читайте також: Перегони на Личаківській. Як львів'яни долають перекопані дороги. Фоторепортаж

Нагадаємо, що капітальний ремонт вулиці Личаківської розпочався 25 березня 2017 року. 24 березня 2018 року на ремонт закрили останню ділянку – від Долішньої до Пасічної. Тендер на виконання робіт виграла компанія «Онур». Орієнтовна вартість – 6 млн євро. Усі роботи обіцяють завершити до 1 серпня.

Назар Притула,

фото автора


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!