Безпечні дороги: у Львові збирають гроші на маячки для ремонтної техніки. Як долучитися

2780 2
У Львові хочуть придбати проблискові маячки, щоб робота технічних служб ЛКП «Львівелектротранс» була безпечнішою.
Ремонтна техніка у Ляйпцигу. Фото Олександра Шутюка

Ремонтна техніка у Ляйпцигу. Фото Олександра Шутюка

Про це повідомив львівський активіст, співробітник ЛКП «Інститут просторового розвитку» Олександр Шутюк. Він оприлюдив фото сервісних вантажівок у Ляйпцигу, що обслуговують трамвайну контактну мережу (на фото вище, – ред.).

Читайте також: Чемність заради життя. Як допомогти львів’янам цивілізовано поводитись на дорогах

«Окрім всього іншого, на них встановлено багато проблискових маячків, завдяки яким їх чудово видно здалеку у будь-який час доби, що робить їхню роботу значно безпечнішою. А так виглядає вечірній ремонт контактної мережі у Львові (на фото нижче, – ред.). Мигалка лише одна   на кабіні і з такого ракурсу її взагалі не видно, замість неї світяться лише тьмяні габаритні вогні, чого явно недостатньо», — написав він.

Фото: ГО "Зручне місто"

Як повідомили у Львівелектротрансі, зараз на службовій техніці є лище 6 справних маячків, а загальна потреба є 30 штук. За словами Олександра Шутюка, мигалки для службової техніки для ЛЕТу сьогодні не є пріоритетними і кошти виділяються на інші речі. «Але наявність спецсигналів є дуже важливим питанням безпеки, тому в мене виникла ідея спробувати допомогти із цим Львівелектротрансу за допомогою перевіреного методу   спільнокошту», – зазначив він.

Читайте також: Як зробити дорогу дитини зі школи безпечною. Пам’ятка для батьків

«З того, що я зміг знайтижовтий маячок на 12/24 В напруги з можливістю стаціонарного кріплення коштує 650 грн. за штуку. Я думаю, орієнтуватися на партію у 20 штук (13 тис. грн.) цілком реально. Як на мене, це чудова можливість зробити роботу технічних служб Львівелектротрансу безпечнішою як для його працівників, так і для інших учасників дорожнього руху», – додав Олександр Шутюк.

Реквізити для поповнення рахунку:

·        Одержувач платежу: Голяк Мирослав Эдуардович

·        Номер картки: 5169 3600 0119 4665

·        Установа банку: ПриватБанк

·        МФО банку: 305299-ЄДРПОУ (або ОКПО): 14360570-Рахунок одержувача: 29244825509100

Інформація про надходження буде оновлюватися у цій таблиці.


Читайте також:
23 Січня, 2018 09:30
Святослав Місто достатньо заробляє на туристичній галузі, аби забезпечити всі свої потреби. Час відучитися перекладати чужі проблеми з хворої голови на здорову.
21 Січня, 2018 15:22
ПанзіЛьвова Чи ви подуріли з людей гроші на то збирати? Львівелектротранс продав рекламу на трамваях за десятки мільйонів доларів, а на маячки по 650 грн. збирають пожертви? Геть подуріли...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!