Альфа-Банк може відмовитися від спонсорства Alfa Jazz Fest

5154 0
Альфа-Банк Україна може відмовитися від спонсорування Alfa Jazz Fest, і, після інтеграції з Укрсоцбанком, може змінити свою назву.
фото: kraina.novy.tv

фото: kraina.novy.tv

Цього року Alfa Jazz Fest відбуватиметься у Львові під такою назвою востаннє. Як повідомила виконавча директорка Alfa Jazz Fest Наталія Горбачевська, з 2018-го року «Альфа-Банк» більше не буде основним спонсором фестивалю, а назву фестивалю змінять на Leopolis Jazz Fest. Про це повідомляє zaxid.net.

Наталія Горбачевська не назвала причин прийняття такого рішення. Шукатимуть нових спонсорів одразу після завершення фестивалю.

Читайте також: Alfa Jazz Fest у Львові буде. Оприлюднили програму фестивалю

Нагадаємо, львівський активіст Олег Радик розповів, що цього року ГО «Економічний бойкот» проведе чергові акції, які будуть набагато помітніші, аніж у минулому:
«Пану Андрію Садовому і пану Михайлу Фрідману (засновник консорціуму «Альфа-груп», – ред) цього року буде набагато важче. Садовий задекларував боротьбу з російськими товарами та ОРДЛО, підтримав наші вимоги бойкоту, підтримав блокаду... А тепер я буду дивитися, як він сидітиме на російському фестивалі і розказуватиме, як торгувати з росіянами і ОРДЛО не можна, а музику і їх банківські послуги споживати можна». Також він додав, що цього року до протесту мають підключитися добровольчі батальйони.

Читайте також: Христина Соловій дасть сольний концерт на Alfa Jazz Fest

Alfa Jazz Fest у Львові має відбутися 23-27-го червня 2017 року.

Додамо, що Альфа-Банк Україна після інтеграції з Укрсоцбанком може змінити бренд. Про це повідомив генеральний менеджер Альфа-Банку Україна Іван Свитек для nv.ua.

«Наразі ми проходимо період інтеграції Альфа-Банку Україна і Укрсоцбанку і не знаємо достеменно, з яким єдиним брендом будемо працювати через кілька років. Яку з назв ми виберемо – Альфа-Банк, Укрсоцбанк або третій варіант – поки не вирішено», – сказано у прес-релізі банку.

Опублікувала Олеся Шеремета


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!