На правах реклами

Американська мрія: у Львові проведуть семінар про навчання у США

3444 0
Як підготуватися до вступу в американський університет? Як заощадити кошти на навчанні в США, адже воно вважається одним з найдорожчих в світі? Освітня компанія EDUSTEPS запрошує школярів, випускників середніх шкіл України та їх батьків взяти участь у безкоштовному семінарі «Вища освіта у США, можливості та перспективи для випускників шкіл», який відбудеться 27 березня у Львові.
Фото: www2.deloitte.com, edusteps.com.ua, korrespondent.net

Фото: www2.deloitte.com, edusteps.com.ua, korrespondent.net

Система вищої освіти в США вважається однією з найкращих у світі. Практична спрямованість  спеціальностей, стабільне фінансування освіти урядом, дає можливість американським університетам сьогодні посідати найвищі сходинки у всесвітньому рейтингу. Щороку тисячі студентів з України вибирають саме цю країну завдяки високому рівню викладання, гнучких програм навчання, можливості працювати під час навчання та перспективам щодо отримання роботи після отримання диплому.

Освітня компанія EDUSTEPS запрошує школярів, випускників середніх шкіл України та їх батьків, прийняти участь у безкоштовному семінарі «Вища освіта у США, можливості та перспективи для випускників шкіл», який відбудеться 27 березня у Львові. 

Семінар проводиться за участю провідних вищих навчальних закладів США та дасть можливість випускникам шкіл розібратися у складній системі вищої освіти Сполучених Штатів, дасть практичні і перевірені рекомендації щодо вибору навчального закладу, спеціальності та підготовки пакету документів на зарахування. Спеціалісти компанії EDUSTEPS розкажуть про основні помилки, які роблять студенти в процесі підбору навчального закладу, та розкажуть як отримати студентську візу.

Особливо корисним буде семінар для тих студентів, які планують розпочати навчання в американському університеті уже з вересня 2016 року. Абітурієнти матимуть змогу пройти індивідуально консультацію з представником американських університетів та подати заяву на отримання стипендії до університету Adelphi University.

Основні питання, на які ви отримаєте відповідь під час семінару:

• Які особливості отримання вищої освіти в США;

• Які університети краще вибрати для отримання вищої освіти в США;

• Як вступити до американських університетів?

• Що потрібно для отримання візи в США?

• Які найбільш затребувані спеціальності на ринку працевлаштування США;

• Як отримати дозвіл на роботу під час навчання в американському університеті;

• Які існують можливості працевлаштування після закінчення університету в США;

Коли? 27 березня 2016 року з 14.00 до 18.00

Де? Готель Жорж, площа Міцкевича 1

Умови участі:  безкоштовно, за умови реєстрації


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!