Арену Львів хочуть перейменувати на стадіон імені Степана Бандери

3611 0
Стадіон будували упродовж 2008-2011 років спеціально до «Євро 2012».
Фото: 1927.kiev.ua

Фото: 1927.kiev.ua

Депутати Львівської обласної ради від «Європейської солідарності» ініціювали звернення до Кабінету міністрів України та Міністерства молоді та спорту України про присвоєння стадіону «Арена Львів» імені Степана Бандери.

Рішення має підтримати облрада, а остаточно прийняти Кабінет міністрів України.

Зазначимо, що стадіон протягом 2008-2011 років будували спеціально до «Євро 2012». У 2015-2016 тут грав «Шахтар», завдяки чому борги вдавалось покривати. Після того, як клуб перестав проводити матчі у Львові, стадіон не має заповненості, а отже – й коштів на подальші ремонтні роботи. Нині, здебільшого, стадіон використовують як майданчик для проведення конференцій та форумів. У 2018 році його планували передати у підпорядкування Львівської обласної ради. З початку карантину повідомлялося, що «Арена Львів» опинилася у фінансовій скруті і мільйонних боргах.

 


 

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!