Аскольд і Лукія. Якими оригінальними іменами називають дітей на Львівщині

7280 0
Серед хлопчиків найпопулярнішими цього року були Владислав, Артем та Олександр, серед дівчаток – Анна, Анастастія, Софія.
ФОТО: EDLABANDI.COM

ФОТО: EDLABANDI.COM

Як розповів Тvoemisto.tv начальник управління юстиції у Львівській області Ярослав Жукровський, серед рідкісних імен, якими називали хлопчиків на Львівщині за перші шість місяців року, – Дарій, Степан, Устим, Ярема, Валентин, Аскольд, Тадей, Лев та Христофор.

Новонародженим дівчаткам давали наступні рідковживані імена: Аріна, Агнія, Маргарита, Павліна, Амелія, Магдалина, Віолетта, Меланія, Лукія, Аврелія.

Читайте також: Як найчастіше називають новонароджених у Києві та Львові

Найчастіше хлопчиків називали: Владислав, Артем, Олександр, Денис, Максим, Юрій, Матвій, Давид, Марко. Дівчаток батьки найчастіше називали: Анна, Анастасія, Софія, Вікторія, Злата, Яна, Вероніка, Марта, Марія та Єва.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!