На правах реклами

Авалон квартал на Чорновола доповнить ще один об’єкт

3251 0
Новий формат забудови сприяє розвитку району, адже формує розгалужену інфраструктуру, а також має позитивно впливати на процес об’єднання мешканців.

Відбувся старт продажу квартир у новому житловому комплексі бізнес-класу «Avalon Yard» на вул. Замарстинівській. Чим особливий проект і яка його роль у функціонуванні, району розповіли у компанії.

«Вдома наше життя таке, як воно є. Тут ми радіємо, сваримося, дуріємо, любимо, ображаємося і вибачаємо, тут ми переживаємо найцінніші миті, закарбовуємо в пам’яті найяскравіші спогади, тут починаються нові історії. Для цього ми і створюємо проект «Avalon Yard» – для життя з усіма його складовими», – ділиться генеральний директор компанії Алла Шамова.

Комплекс розташується на вул. Замарстинівській, 76 по сусідству одразу попередні проекти девелопера – «Avalon» на Чорновола. Майбутні власники квартир оцінять локацію, яка дозволить безпроблемно дістатися центру за 15 хв спокійного ходу.

Новий житловий комплекс розширює межі Авалон кварталу, стає його логічним продовженням. Ніщо не стоїть на місці, тенденції змінюються, запити і вимоги клієнта також відповідають сучасним потребам. Звісно, що компанія враховувала всі ці обставини, тому новий проект бізнес-класу відрізнятиметься візуально і матиме ще ряд переваг, такі як: закрита територія, квартири з приватним двориком, облагороджені вхідні групи з місцем для візочків, двір не з машинами, а з дитячим майданчиком і простором для відпочинку.

За словами директора компанії, такий формат забудови сприяє розвитку району, адже формує розгалужену інфраструктуру, а також має позитивно впливати на процес об’єднання мешканців.

«Як окрема структурна мініодиниця квартал стане платформою для оптимального та комфортного розвитку системи сусідства, коли жителі нашого району, зможуть разом проводити час, самостійно організовувати спільні події чи бути ініціаторами додаткових змін навколо. Компанія може стати партнером у проведенні подібних акцій, об’єднуючим фактором усіх резидентів або ж бути комунікаційним містком між мешканцями різних будинків», – додає Алла Шамова.

Для життя в «Avalon Yard» приходьте знайомитися з проєктом у центри продажу:

  • проспект В’ячеслава Чорновола, 18
  • проспект Червоної Калини, 60

Телефонуйте: 0800 500 055.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!