Авіакомпанія «Роза вітрів» може відкрити внутрішні рейси зі Львова

3223 0
Попередньо авіаперевізник планує оновити флот.
Фото: Фіртка

Фото: Фіртка

Українська авіакомпанія «Роза вітрів» (Windrose) може відкрити внутрішні рейси зі Львова. Наприкінці листопада комісія Державіаслужби погодила заявки авіакомпанії на виконання низки рейсів. Про це ідеться на сайті ДАСУ.

Ідеться, зокрема, про рейс Київ – Львів – Київ із частотою тричі на тиждень. Також авіакомпанії «Роза вітрів» погодили рейси із Києва у Запоріжжя, Одесу, Херсон, Харків і Дніпро. Дозвіл дійсний до 28 березня 2020 року.

Читайте також: SkyUp відкрив продаж квитків на рейси зі Львова до Барселони, Бургаса та Батумі. Ціни

Водночас авіаперевізник планує поповнити свій флот 8-ма повітряними суднами ATR-72-600 протягом 2020-2022 років, пише БізнесЦензор. Це літаки французько-італійського виробника, розраховані на 70 крісел. Судна планують взяти в лізинг, про що вже підписаний відповідний договір.

Додамо, зараз авіакомпанія «Роза вітрів» виконує чартерні рейси Львів – Хургада – Львів.

Зазначимо, авіаперевізника пов’язують з групою «Приват» Ігоря Коломойського. «Роза вітрів» раніше перемогла на тендері з перевезення вищих державних посадовців. Авікомпанія була єдиним учасником.

Зараз рейси зі Львова до Києва виконують авіакомпанії МАУ та SkyUp.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!