Австрійські авіалінії відновили рейси зі Львова у Відень

2278 0
Перший літак з Відня приземлився у Львові сьогодні.
Фото: Львівський аеропорт

Фото: Львівський аеропорт

Сьогодні, 31 серпня, авіакомпанія «Австрійські авіалінії» відновила рейси Львів – Відень. Перший за час карантину літак приземлився сьогодні у Львові. Про це ідеться на фейсбук-сторінці Львівського аеропорту.

Фото: фейсбук-сторінка Львівського аеропорту

Згідно з розкладом аеропорту «Львів», рейси виконуватимуться тричі на тиждень – у понеділок, середу та п’ятницю. Із Відня літак вилітатиме о 14:05 за місцевим часом і прибуватиме до Львова о 15:20. Зі Львова до Відня рейс виконуватиметься о 16:00 і прибуватиме до Відня о 17:25.

Нагадаємо, Євросоюз все ще не відкрив свої кордони для мешканців країн, що не є членами ЄС, тому потрапити на територію Євросоюзу можуть лише окремі категорії громадян, зокрема ті, хто прямують на лікування, на роботу тощо. Детальніше про те, чи можете ви перетнути кордон та які для цього потрібні документи, можна дізнатись на сайті МЗС або на сайті консульства потрібної країни.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!