Авто на єврономерах на Львівщині розмитнюватимуть цілодобово

3480 0
Відділ митного оформлення «Скнилів» працюватиме цілодобово на час пільгового періоду розмитнення «євроблях».
ілюстративне фото: ukr.media

ілюстративне фото: ukr.media

Відділ митного оформлення «Скнилів», на якому розмитнюють авто на єврономерах на Львівщині, від завтра, 29 грудня і до 23 лютого працюватиме цілодобово. Про це інформує прес-служба Львівської митниці.

Таке рішення Львівська митниця ухвалила через значне збільшення кількості охочих розмитнити авто. До 22 лютого включно в Україні діє пільговий коефіцієнт на розмитнення.

Додамо, що регіональні сервісні центри МВС уже реєструють авто на єврономерах цілодобово, а Львівська митниця має окрему гарячу лінію для консультацій власників таких авто. Інформацію про стан оформлення авто можна дізнатися на онлайн-мапі.

Читайте також: Як правильно розмитнити авто на єврономерах. Інструкція від податкової

Нагадаємо, 25 листопада в Україні набрали чинності закони про розмитнення автомобілів на іноземній реєстрації №8487 та №8488. Законопроект №8488 вносить зміни до Митного кодексу та деяких законодавчих актів щодо ввезення транспортних засобів на митну територію України. Він, зокрема, вводить обмеження на кількість авто, які можна ввозити без грошового забезпечення, — одне авто. Ввезення наступних легкових транспортних засобів передбачає наявність гарантії.

Іншим законом в Україні знизили акцизи на розмитнення авто на іноземних номерах та встановили пільговий період розмитнення — 90 днів.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!