Авто зі Львова в Дніпропетровськ можна перевезти потягом

2426 0
Із 13 червня у складі потяга № 41/42 Дніпропетровськ – Львів почав курсувати вагон-автомобілевоз. Із Дніпропетровська вагон курсуватиме щоп’ятниці, а зі Львова – з 14 червня та курсуватиме щосуботи.
Фото: autonews.autoua.net

Фото: autonews.autoua.net

При замовленні перевезення вагона за маршрутом Київ – Дніпропетровськ – Київ Укрзалізниця гарантує власнику автомобіля наявність купейних місць у поїзді у відповідності до кількості місць в автомобілі, інформує прес-служба Державної адміністрація залізничного транспорту.

Вагон-автомобілевоз – це цілісно металевий вагон, у середині якого передбачені спеціальні засоби для кріплення автомобіля, а також система охорони. Його місткість 6 – 7 автомобілів в залежності від габаритів. Вагон-автомобілевоз супроводжує провідник, який оформляє опис транспортного засобу, координує завантаження/вивантаження та забезпечує збереження авто на шляху прямування.

Оформлення послуги та відправлення автомобілів здійснюється через багажні відділення вокзалів Київ-Пасажирський, тел. (044) 465-20-55; Дніпропетровськ, тел. (0562) 33-63-95; та Львів, тел. (032) 226-20-62 (64). Автомобіль для завантаження у вагон-автомобілевоз потрібно доставити за 2 години до відправлення поїзда.

Базовий тариф за перевезення 1 тонни автомобіля складає:

• Львів – Дніпропетровськ – 633,6 грн.,

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!