Автобус №5а у Львові знову курсуватиме до площі Різні

4678 0
Схему руху автобуса №5а змінюють уже не вперше.
Фото: lviv.molbuk.ua

Фото: lviv.molbuk.ua

Автобус №5а у Львові, який сполучає Винники та станцію «Підзамче» у Львові, курсуватиме лише до площі Різні. Зміни до схеми руху маршруту погодили сьогодні, 24 січня, на засіданні виконавчого комітету ЛМР.

Із площі Різні автобус їхатиме по Чорновола на проспект Свободи, площу Галицьку, Соборну, Митну, вулицю Личаківську й до Винників. За словами керівника управління транспорту ЛМР Ореста Олеськіва, маршрут 5а є найбільш збитковим з усіх, що належать АТП-1. За рік – це майже 2 млн гривень.

Читайте також: Водія автобуса №5а, якого звинувачують у бійці з пасажиром, відсторонили від роботи

Додамо, що схему руху автобуса №5а змінюють уже не вперше. До січня минулого року він уже курсував за аналогічним маршрутом. Тоді через невелику кількість пасажирів, які їхати від площі Різні до Піздамче, маршрут №47а закоротили до площі Різні, а 5а почав їздити на Підзамче.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!