Бадер Україна відкриває додаткові 500 робочих місць на Львівщині

11518 0
У компанії запевняють, що забезпечуватимуть житлом працівників із віддалених районів Львівщини.
www.artenergo.com

www.artenergo.com

ТзОВ «Бадер Україна» розширює виробництво та відкриває понад 500 додаткових вакансій. Про це повідомляє прес-служба ЛОДА з посиланням на керівника управління інвестиційної політики Романа Матиса.

Підприємство планує повністю забезпечувати витрати на проживання – працівників із віддалених районів Львівщини забезпечать номерами у місцевих готелях Львова з усіма вигодами.

«Нещодавно "Бадер Україна" підписала контракт із Mercedes. Відтак, компанія невдовзі шитиме автомобільні чохли для автомобілів Mercedes-Benz S-класу та Maybach. Вже у 2019 році працівники компанії "Бадер Україна" щоденно шитимуть 200 комплектів салонів до цих автомобілів», – цитує  Романа Матиса прес-служба ЛОДА.

Як уточнив в коментарі Tvoemisto.tv Роман Матис, мова йде про вакансії, які стануть доступні після відкриття 3-ї черги підрозділу підприємства на Львівщині. Станом на сьогодні на підприємстві вже працює понад 3800 працівників на двох підрозділах у місті Городок та селі Кожичі, поблизу Львова. До 2019 загальна кількість працівників «Бадер Україна» має становити 5500 осіб.

Читайте також: М'які меблі з Львівщини, що розлітаються по всьому світу

«Компанія самостійно навчає людей без досвіду і пропонує кар’єрний ріст. Середня заробітна плата на "Бадер Україна" становить понад 10 000 гривень. Більше того, на підприємстві працює гнучка система премій та бонусів, що дозволяє заробляти суттєво більше», – зазначив директор «Бадер Україна» Андрій Павлунь.

Нагадаємо, компанія «Бадер Україна» відкрилася на Львівщині у листопаді 2016 року.

Партнерська публікація


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!