Баляшам залишили ділянку в Парку культури

2303 0
Депутати Львівської міської ради не проголосували за проект ухвали, яким передбачалося розірвати угоду оренди земельної ділянки на вулиці Лижв’ярській, 42.
фото: Андрій Москаленко

фото: Андрій Москаленко

«За» проголосували 17 депутатів, а для ухвалення рішення необхідно щонайменше 33 голоси.

Проект підготували для відновлення меж пам’ятки садово-паркового мистецтва місцевого значення Львівського центрального парку культури і відпочинку ім. Б. Хмельницького – вказана ділянка фактично розташована на території парку, хоча й формально до нього не належить, його орендує Оксана Баляш – дружина відомого львівського бізнесмена Олега Баляша.

Читайте також: У Парку культури захопили землю. Директор готовий ламати паркан

Нагадаємо, влітку цього року власники ділянки почали споруджувати паркан з бетонною основою. Однак 15 серпня цей паркан демонтували представники комунальних служб.

Нагадаємо, 15 серпня 2017 року у парку культури і відпочинку ім. Б. Хмельницького міські служби демонтували огорожу довкола земельної ділянки, що знаходиться за адресою: вул. Лижв’ярська, 42.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!