Банк «Львів» збудує багатоповерхівки на Тернопільській. Візуалізація

4000 1
Висота будинків становитиме 10 поверхів.
Візуалізація ЛМР

Візуалізація ЛМР

На вулиці Тернопільській, 42 у Львові збудують багатоповерхівки з громадськими приміщеннями та підземним паркінгом. Відповідні містобудівні умови та обмеження на проектування об’єктів будівництва затвердили на виконкомі Львівської міської ради сьогодні, 2 листопада.

Земельні ділянки загальною площею майже 0,5 га призначені для будівництва багатоквартирних будинків. Гранична висотність будівель не має перевищувати 10 поверхів (32,5 м). Максимально допустимий відсоток забудови становить 35%. Будівництво передбачає знесення наявних споруд.

Нині на території будівництва розташовані складські приміщення

Замовником будівництва є ПАТ АКБ «Львів». Згідно з даними системи Youcontrol керівником компанії є Ашот Абраамян. Вагома частка фірми є власністю ТзОВ «Нью прогрес холдінг», яке зареєстроване в Ісландії та Респонсабіліті партісіпейшнс АГ (Швецарія), яка на початку жовтня придбала понад 40% банку «Львів».

Вікторія Ейсмунт

Візуалізація ЛМР


Читайте також:
15 Листопада, 2018 15:53
Тарас На фотографії, яку ви взяли з Гугл, якась деревяна будка, а насправді там зараз недобуд від Ірокс
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!