Біля Арени Львів зведуть житловий квартал із озерами. Візуалізація

16625 1
Висота будинків не має перевищувати 37 м.
Візуалізація ЛМР

Візуалізація ЛМР

Біля арени «Львів» на вулиці Стрийській, 121 та 131 збудують багатоквартирний житловий комплекс із громадськими приміщеннями. Відповідні містобудівні умови та обмеження на проектування погодили під час засідання виконавчого комітету ЛМР сьогодні, 9 листопада.

На земельній ділянці 1,7 га, яка призначена для житлової забудови, збудують будинки висотою 37 м із максимальним відсотком забудови 38%. У подвір’ях будинків також планують створити 8 водойм.

Забудовником території є ТзОВ «Парк Арена», яке згідно з даними системи Youcontrol, зареєстроване за адресою будівництва. Власником компанії є Ростислав Заремба, якому також належить ТзОВ «Парк Готель», ТОВ «Апарт Готель» та ГО «Міжнародне спортивне товариство короля Данила».

Вікторія Ейсмунт

Візуалізація ЛМР


Читайте також:
11 Листопада, 2018 21:55
Commander Shepard Гіршої візуалізації не могли зробити? Моделер - бездар.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!