Біля Гранд готелю встановлюють незаконний літній майданчик. Фото

6285 0
Окрім літнього майданчика, паркінг поблизу готелю також встановили з порушеннями.
Фото: Дем’ян Данилюк/Фейсбук

Фото: Дем’ян Данилюк/Фейсбук

У Львові на проспекті Свободи поблизу «Гранд Готелю» на хіднику почали встановлювати літній майданчик. Фото з матеріалами для спорудження майданчика опублікував на своїй сторінці у Facebook Дем’ян Данилюк.

Як розповів у коментарі Tvoemisto.tv головний архітектор Львова Юліан Чаплінський, готель не має дозволів на встановлення літнього майданчика.

Читайте також: Як і де у Львові можна встановлювати літні майданчики. Роз’яснення

«Дозволів він не має, і він, вочевидь, заважатиме хіднику. На жаль, нас дуже обурює і засмучує, що Григорій Петрович не хоче нас почути. Там не може бути ні паркінг у такому вигляді, як є, ні майданчик», — говорить архітектор.

За його словами, паркінг також погодили з порушеннями. У першому проекті, який подавали на розгляд депутатської комісії інженерного господарства і транспорту, передбачали паралельне паркування, але встановили його «ялинкою». Крім цього, «Гранд Готель» досі не демонтував самовільно встановлений дашок при вході у готель.

Натомість на сторінці Гарячої лінії у Facebook, із посиланням на Галицьку адміністрацію повідомили, що майданчик встановлюють на підставі договору № Г-154-2017 від 13.06.2017 року. 

Читайте також: Григорій Козловський збудує у Винниках спортивний табір для дітей. Схема

Додамо, що «Гранд Готель» належить львівському бізнесмену Григорію Козловському. Після довготривалого реомнту, готель зі святковим парадом відкрили наприкінці березня. На відкриття у Львів прилетіла спадкоємиця американських готелів Hilton Періс Гілтон. Крім цього, Григорій Козловський є власником ресторану з акулами на площі Ринок «36По» та ресторану «Святослав», винниківського футбольного клубу «Рух», Винниківської тютюнової фабрики та співвласником будівельної компанії Avalon Inc. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!