Біля Львова на трасі Київ – Чоп збудують додаткову смугу

6117 0
Додаткову смугу збудують праворуч у напрямку від Зубри до кільцевої Львова.
Фото: google-maps

Фото: google-maps

На трасі Київ – Чоп облаштують додаткову смугу для руху у напрямку від Зубри до багаторівневої розв’язки на кільцевій Львова біля арени «Львів». Про це у коментарі Tvoemisto.tv повідомила речниця Служби автомобільних доріг Львівщини Оксана Богуш.

Читайте також: Біля Львова збудують з'їзд на трасу Київ – Чоп

Як ідеться на сайті публічних закупівель Prozorro, очікувана вартість робіт становить 27,8 млн гривень. Збудувати ще одну смугу мають до кінця року.

«Додаткову смугу влаштують на ділянці від Зубри до дворівневої транспортної розв’язки на південній кільцевій. Довжина смуги – 1 км 740 м, а ширина становитиме 3,75 м. Дорогу розширюватимуть за рахунок узбіччя», – розповіла Оксана Богуш.

За тендерною документацією, підрядник має укріпити узбіччя, прокласти дорожнє покриття, встановити огородження, дорожні знаки та нанести розмітку холодним пластиком.

Читайте також: Дорогу Львів – Рівне планують розширити до 4 смуг

Додамо, що трасу Київ – Чоп капітально відремонтували та реконструювали до Євро – 2012. Цього року біля Пасік-Зубрицьких також збудують з’їзд із траси М-09 Бібрка – Львів на дорогу М-06 Київ – Чоп.

Вікторія Ейсмунт


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!