Біля парку «Погулянка» у Львові планують збудувати спортивно-відпочинковий комплекс

6727 0
На території комплексу можуть з’явитися спортивні зали, басейни, центри дозвілля, а також заклади харчування.
ФОТО: GOOGLE-MAPS

ФОТО: GOOGLE-MAPS

У Львові планують розбудувати території двох колишніх дослідно-експериментальних заводів «ЕКТІавтопром» на вул. Зеленій та Львівського експериментального заводу, що на вул. Жасминовій. Зокрема тут планують збудувати спортивно-відпочинковий комплекс, а також житло та офіси. Відповідний детальний план території опублікували на сайті Львівської міськради.

Читайте також: На вулиці Вітовського планують збудувати 5-поверховий готель

За планами тут пропонують реконструювати дослідно-експериментальний завод технологічного обладнання під спортивно-відпочинковий комплекс, у межах якого передбачені спортивні зали, басейни, центри дозвілля, заклади харчування тощо. Натомість частину магазинів та гуртівень, що на території «ЕКТІавтопрому» – реконструювати, також збудувати там 12-поверховий житловий комплекс із офісами.

Площа детального плану території охоплює 14 га. Розрахунковий термін його реалізації – 10 років, в тому числі перша черга – від трьох до семи років.

Додамо, що у межах реалізації ДПТ передбачають і реконструкцію вул. Жасминової та вул. Півколо й будівництво внутрішньоквартальних проїздів.

Читайте також: У Львові на території наукового інституту хочуть збудувати житловий комплекс

Із 5 липня до 5 серпня триватиме громадське обговорення щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проекту детального плану території, а 17 липня відбудеться громадське слухання згаданого проекту детального плану у Центрі Довженка, що на проспекті Червоної Калини, 81. Початок о 18:00.

Вікторія Ейсмунт


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!