На об'їзній Львова біля Пасік-Зубрицьких збудують автомобільний з’їзд

10302 0
Очікувана вартість робіт становить 13,7 млн гривень.
Ілюстративне фото: oblast.online

Ілюстративне фото: oblast.online

У районі села Пасіки-Зубрицькі на об’їздній Львова збудують з’їзд у напрямку Зубра – Бібрка. Про це у коментарі Tvoemisto.tv повідомила речниця Служби автомобільних доріг Львівщини Оксана Богуш.

Читайте також: На яких дорогах Львівщини відремонтують ями. Інтерактивна мапа

«З’їзд збудують із траси М-09 Бібрка – Львів на дорогу М-06 Київ – Чоп. При повному фінансуванні роботи завершать цього року», – розповіла Оксана Богуш.

Згідно з даними системи електронних закупівель Prozorro, очікувана вартість робіт становить 13,7 млн гривень. За технічним завданням, підрядник має розібрати наявну огорожу, облаштувати присипні узбіччя та укріпити їх, збудувати з’їзд, прокласти дорожнє покриття та комунікації. Крім цього, на дорозі встановлять відповідні знаки та нанесуть розмітку.

Читайте також: Як на Львівщині реконструюють міст через Дністер. Фото

Нагадаємо, торік біля Львова збудували з’їзд із дороги Київ – Чоп на трасу Тернопіль – Львів – Рава-Руська на транспортній розв’язці східної кільцевої Львова. Вартість робіт становила 27,5 млн гривень.

Вікторія Ейсмунт


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!