Біля Снопківського парку погодили будівництво багатоповерхівки

3602 0
У межах будівництва передбачений дворівневий підземний паркінг.
Візуалізація "Містопроекту"

Візуалізація "Містопроекту"

У Львові погодили детальний плану території біля парку Снопківський та вулиці Стуса, який передбачає зведення багатоповерхівки з дворівневим підземним паркінгом. За відповідну ухвалу проголосували під час пленарного засідання Львівської міської ради сьогодні, 8 листопада.

Загальна площа детального плану охоплює 1,85 га. До неї входять будинки на вулиці Стуса №17-39, які з одного боку обмежені частиною Снопківського парку, а з іншого — магістральною вулицею Стуса.

На вулиці Стуса, 39 дозволили збудувати 9-поверховий будинок на 31 квартиру із комерційними приміщеннями на першому поверсі та дворівневим паркінгом на 46 паркомісць. Від парку будинок відділятиме 1 метр.

Під час громадський обговорень детального плану мешканці прилеглих будинків висловили зауваження до забудови, зокрема зберегти цінні ялини. Ініціатором будівництва є Андрій Мирка, якому належить ТзОВ «Домус», що займається будівництвом житла.

Вікторія Ейсмунт


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!