Біля Стрийського ринку у Львові побудують офісний центр. Візуалізація

5669 0
Будуватимуть в історичному ареалі Львова.
Фото: ЛМР

Фото: ЛМР

На вулиці Стрийській,6 у Львові зведуть офісний центр. Містобудівні умови та обмеження на будівництво підприємству «Міліна» погодив сьогодні, 2 жовтня, виконавчий комітет Львова.

За словами заступника міського голови Львова з містобудування Любомира Зубача, офісний будинок на вул. Стрийській, 6, 6-З, 6-Ж примикатиме до сусіднього будинку на Зарицьких.

Спочатку, каже він, земельну ділянку надали під будівництво готелю, втім згодом їм видали містобудівні умови на будівництво багатоквартирного житлового будинку. Тепер тут має бути виключно офісний центр, запевнив посадовець. Він каже, що земельну ділянку під офісним центром компанія викупила. 

Висота будівлі не має перевищувати 22 метри. Будівництво планується у кварталі історично сформованої житлової та громадської забудови у межах історичного ареалу міста.

Цільове призначення земельної ділянки площею – для будівництва і обслуговування будівель ринкової інфраструктури (адміністративних будинків, офісних приміщень, та інших будівель громадської забудови).

За даними платформи Youcontrol, МПП «Міліна» зареєстроване у 2015 році. Її власником та керівником є львів'янин Тарас Дідик. Тарас Дідик є також керівником ТзОВ «Бізнес – вектор ДК» та засновником ТМ «Нова оселя».

Христина Гоголь

Візуалізація Zelemin



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!