Біля Стрийського ринку у Львові зведуть 6-поверховий офісний центр. Візуалізація

5890 1
Сусідній будинок на Шота Руставелі, 13, через який виникали суперечки з мешканцями, зносити не будуть.
Візуалізацію надали в ЛМР

Візуалізацію надали в ЛМР

На початку вулиці Волоської навпроти Стрийського ринку у Львові збудують 6-поверховий офісний центр із підземний паркінгом. Відповідні містобудівні умови та обмеження погодили на засіданні виконавчого комітету ЛМР сьогодні, 16 серпня.

Читайте також: Вулиці Львова. Волоська дорога – нижня частина вулиці Франка

Забудову вестимуть на чотирьох суміжних земельних ділянках, які призначені для будівництва споруд громадського призначення. Висота будинків не має перевищувати 21,6 м, а відсоток забудови – 54%.

Додамо, що сусідній будинок на Шота Руставелі, 13, через який виникали суперечки з мешканцями, зносити не будуть. Натомість територія, на якій зведуть офісний центр не забудована.

За словами керівника проекту Мар’яна Кардаша, підземний паркінг розрахований на 137 місць, 30-40 із яких віддадуть у користування мешканців.

Згідно з даними системи Youcontrol, засновником компанії ПП «Мега-Тех» є Дмитро Вітик, а керівником – Мар’ян Кардаш. ТзОВ «Галпроектмонтаж» зареєстроване на Шота Руставелі, 13 та належить Олександрі Мураві, які також належать низка будівельних та інвестиційних компаній на Західній Україні.

Читайте також: У Львові погодили проектування першого підземного паркінгу на площі Петрушевича

Нагадаємо, торік у грудні депутати ЛМР затвердили детальний план території в районі вулиці Волоської, який і передбачав будівництво тут офісів та паркінгу. Паркінг має вміщати приблизно 180 автівок. Поряд запланували 6-поверхову торгово-офісну будівлю.

На початку червня депутати ЛМР надали ПП «Мега-Тех» земельні ділянки на вулиці Волоській для будівництва. Раніше відбулись громадські слухання щодо будівництва цих паркінгів. Тоді мешканці прилеглих будинків виступили проти і вимагали дослідити геологію ділянки. Натомість їм відповіли, що провести геологічні дослідження можна лише після того, як забудовник отримає дозвіл на будівництво.

Вікторія Ейсмунт


Читайте також:
16 Серпня, 2019 17:03
Мешканець І так там зараз д.па з проїздом, а потім що буде?
Цікаво, чому нема проектів прокласти тунель і т.п.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!