Біля Технопарку на Героїв УПА у Львові збудують готель. Візуалізація

4300 0
Забудовник надав гарантійний лист, яким обіцяє зберегти фасад вілли, яка хоч і не є пам’яткою архітектури, втім є цінною.
Візуалізація забудовника

Візуалізація забудовника

На вул. Героїв УПА, 72 у Львові фірма власника мережі заправок «ОККО» збудує готель. Відповідні містобудівні умови та обмеження погодили під час засідання виконавчого комітету ЛМР сьогодні, 27 грудня.

Земельна ділянка площею 0,047 га призначена для будівництва та обслуговування будівель ринкової інфраструктури. Висота будівель не має перевищувати 28,5 м, а відсоток забудови – 87,7%.

Крім цього, забудовник надав гарантійний лист, яким обіцяє зберегти фасад вілли, яка хоч і не є пам’яткою архітектури, втім, за словами керівниці управління охорони історичного середовища Лілії Онищенко, є цінною. 

Будівництво вестиме ТзОВ «Хотел бізнес девелопмент». Згідно з даними системи Youcontrol, засновниками компанії ТзОВ «Компанія з управління активами "Актив"» та ТзОВ «Технопарк ЛЗТА». Серед власників ТзОВ «Хотел бізнес девелопмент» – Богдан Купісь, Ігор Таранський, Анатолій Гурський та Іван Коцьо. Кінцевим бенефіціарним власником "Технопарку" є власник «Галнафтогазу» Віталій Антонов. 

Додамо, що поруч розташований «Технопарк» – офісний центр на фасаді якого встановили найбільшу на Західній Україні фасадну сонячну електростанцію.

Вікторія Ейсмунт

Візуалізації забудовника


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!