Біля ТРЦ Forum Lviv переналаштують світлофор

4142 0
Навесні на пішохідному переході Чорновола — Під Дубом загинула 17-річна дівчина.
Фото: google-maps

Фото: google-maps

У Львові на перехресті вулиці Під Дубом та проспекту Чорновола переналаштують світлофорний об’єкт. Відповідне звернення управління транспорту ЛМР надіслало до Галицької районної адміністрації. Документ опублікували на Facebook-сторінці ГО «Зручне місто».

Читайте також: Де у Львові з’являться нові світлофори. Інтерактивна мапа

Зокрема ЛКП «Львівавтодор» має переналаштувати світлофори таким чином, аби надати паузу між ввімкненням червоного світла на проспекті Чорновола та ввімкненням зеленого для пішоходів на переході через проспект. 

Із проханням переналаштувати світлофор на Чорновола до управління транспорту звернулося ГО «Зручне місто». Це ж питання розглядали на засіданні міської комісії з безпеки дорожнього руху 19 вересня цього року. Окрім зміни режиму роботи світлофорів, Галицька РА має встановити знак 1.41 «Місце (ділянка) концентрації дорожньо-транспортних пригод» та таблички 7.21.3 «Вид небезпеки». Завершити роботи мають до 26 жовтня.

Читайте також: Уздовж трамвайної лінії на Сихів встановлять нові світлофори. Інтерактивна мапа

Нагадаємо, на перехресті Чорновола — Під Дубом  трапилось декілька смертельних аварій. Зокрема, 26 квітня авто збило 17-річну львів’янку, яка від отриманих травм загинула дорогою до лікарні. У поліції зазначали, що дівчина перебігала дорогу на червоне світло.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!