Бійці угруповання «Схід» знищили близько 60 російських окупантів. Бої тривають

1775 0
Українські захисники на Донбасі відбили дев'ять ворожих атак.
Фото: 24 канал

Фото: 24 канал

Упродовж доби 6 квітня військовослужбовці оперативно-тактичного угруповання «Схід» відбили три атаки російських військ. Бої українських захисників з окупантами тривають. Про це повідомили в ОТУ «Схід».

Читайте також: «Війна в Україні ще далека від завершення», – Білий дім

Бійці Збройних Сил знищили близько 60 російських солдатів, три танки, бойову машину піхоти, міномет з розрахунком, шість АТ та ворожий літак.

«Демілітаризація» рашистів триває, українські воїни продовжують впевнено відправляти загарбників на той світ. Тим більше, що сьогодні у пеклі остаточно прописався відомий фашист жиріновський. Отже, йому буде з ким поговорити про Чорнобаївку», – написали в угрупованні «Схід».

Загалом на Донецькому та Луганському напрямках 6 квітня українські сили відбили 9 ворожих атак. За інформацією пресштабу ООС, наші військові знищили 6 танків, 5 одиниць броньованої та 6 одиниць автомобільної техніки, 4 артилерійські системи противника.

Підрозділи протиповітряної оборони в небі українського Донбасу збили два літаки, одну крилату ракету та один безпілотний літальний апарат ворога.

Нагадаємо, окупанти продовжують підготовку до наступальної операції на сході України, зосереджуючи основні зусилля на наступі з метою прориву оборони угруповання Об’єднаних сил на Донецькому напрямку. Також намагаються взяти під повний контроль місто Маріуполь.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!