Бійців львівської бригади нагородили бойовими відзнаками

1346 0
Захисники отримали нагороди від президента та головнокомандувача ЗСУ.
Фото: 103 бригади

Фото: 103 бригади

Бійці 103-ї окремої бригади Сил територіальної оборони ЗСУ отримали бойові нагороди від президента України Володимира Зеленського та Головнокомандувача Збройних Сил України генерала Валерія Залужного. Про це йдеться на Facebook-сторінці бригади.

Нагороди захисникам вручив командир бригади полковник Валерій Курко.

«Кожен з вас заслужено сьогодні отримав ці високі нагороди. Кожен з вас має вагомі підстави пишатись собою. Вам точно не соромно буде повернутись до своїх домівок і до своїх родин. Оскільки сьогодні День добровольця, дякую кожному з вас, хто за покликом серця, а не за викликом взяв у руки зброю для того, щоб захистити свою домівку і свою країну», – сказав під час вручення нагород командир бригади Валерій Курко.

Нагадаємо, раніше військовослужбовців одного з батальйонів 103 окремої бригади Сил територіальної оборони ЗСУ відзначили державними нагородами. Бійцям вручили медалі «За військову службу Україні» за підписом президента України. Нагороди захисники отримали за мужність і відвагу, самовіддані дії, виявлені у захисті державних інтересів України.

Фото 103-ї окремої бригади з Facebook

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!