Благодійні ініціативи фотографів у Львові: гроші за фотосет – на підтримку вояків

2398 0
У Львові фотографи пропонують провести фотосесії або ж придбати їхні фотороботи, а зібрані кошти – віддадуть на підтримку українських військових, що воюють на Сході.

Tvoemisto.tv зібрало кілька ініціатив, до яких можуть долучитися всі охочі.

Зокрема, фотограф Валерій Шмаков написав у себе на Facebook: «Пропоную фототосесію. Ціна – договірна. Всі кошти передаю на потреби бійців АТО. Щоб не було запитань – плату за фотосет при клієнтові кидаю в скриньку ГО «Допоможи фронту», Львівського лицаря чи Центру забезпечення або надаю чек перерахунку коштів».

Фотограф Ольга Дмитрів також пропонує всім охочим замовити дитячу фотосесію. Частину коштів за фото передадуть для ініціативи «Аптечки для захисників». «Також з фотографій дітей ми робитимемо листівки для вояків», – розповіла вона.

Водночас фотограф Павло Паламарчук пропонує придбати фотографії Львова. «Світлини є в надрукованому вигляді (робив колись виставку). Хороша якість друку, наклеєні на ДВП, можна кріпити на стіну через спеціальні підвіски… Вони продаються – 50 грн за одну штучку (а хто хоче, може й більше). Всі кошти - на АТО», – пише Павло Паламарчук. На фото – Львів і львівські трамваї.

Фотограф розповів, що наразі продав 10 фотографій, ще 20 - можна замовити.

Фото Павла Паламарчука

Використано фото: wasabi-mcflex.deviantart.com, justinhackworth.com, barrosphotography.com, daviddanielsphotography.com, kichiwall.com, wallpapermay.com, dinofa.com.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!