Запуск системи болардів відклали. Її зовнішній вигляд не сподобався львів'янам

1992 0
Після зміни вартість не зміниться.
Фото: Твоє місто

Фото: Твоє місто

Нова система болардів із відеокамерами та світлофорами на в’їзд та виїзд із центральної частини Львова має запрацювати з 20 січня. Про це Tvoemisto.tv керівник ЛКП «Муніципальна варта» Павло Пец.

Читайте також: На вулицях Львова встановлять ще 40 камер спостереження

«Ми розробляли концепцію зовнішнього вигляду ферми, і через те, що вона не сподобалась мешканцям, її потрібно було змінити. Це затримало монтаж необхідного обладнання, і ми на два тижні перенесли запуск системи. Зараз треба погодити зовнішній вигляд, щоби надалі не виникало запитань. Орієнтовно 20 січня три боларди на вул. Руській, вул. Братів Рогатинців та вул. Беринди запустимо в автомативному режимі», – каже він.

На минулому виконкомі ЛМР міський голова також відзначив зовнішній вигляд системи, зазначивши, що її елементи мають пасувати історичній частині міста.

За словами Павла Пеца, обмежувачі в ручному режимі запрацюють швидше. Додамо, що вартість автоматизованої системи становить 2,4 млн гривень. Після зміни вартість не зміниться.

Читайте також: Камери, що бачать знаки та обличчя або Що міська рада знає про вас

Нагадаємо, що нові боларди почали монтувати в грудні торік на вулиці Руській, Беринди та Братів Рогатинців. Боларди зможуть розпізнавати номерні знаки авто. Також система реалізовуватиме мультипріоритетне обслуговування транспорту, якому дозволений проїзд до пішохідної зони центральної частини Львова відповідно до категорій, де наприклад, категорія «А» – це комунальні служби, громадський транспорт, «Чудо-поїзд» чи кінні карети, а категорія «Д» – автомобілі офіційних делегацій.

Ольга Коваль



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!