Будівництвом «сухого порту» на Львівщині зацікавились кілька іноземних інвесторів

30575 0
Один із них – німецька логістична фірма.
зображення ілюстративне: infomalin.biz

зображення ілюстративне: infomalin.biz

На Львівщині, у Мостиськах, вже кілька років хочуть збудувати так званий сухий порт – великий логістичний хаб, товари до якого возитимуть залізницею.

Керівник управління інвестиційної політики ЛОДА Роман Матис розповів Tvoemisto.tv, на якій стадії проєкт перебуває зараз.

Читайте також: Зеленський пообіцяв референдум щодо продажу землі іноземцям

За словами Романа Матиса, нещодавно біля місця, виділеного під «сухий порт», а це близько 100 гектарів землі, відкрили станцію Мостиська-2.

«Є декілька компаній, які думають над тим, щоб взятися за проєкт. Одна логістична німецька компанія побачила велику перспективу. Не факт, що цей інвестор зайде в порт, але проєкт логістичний буде. За два тижні ця інформація стане публічною», – каже Роман Матис.

Він зазначає, що проєкт – дуже масштабний, тож на його реалізацію можуть піти роки.

Як говорив раніше Tvoemisto.tv колишній міністр інфраструктури Володимир Омелян, сухий порт на Львівщині буде другим в Україні (перший розташований в Одесі).


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!