Політична реклама

Будувати колію на Сихів у Львові почнуть наступного місяця

1989 0
Наступного тижня у Львові підпишуть останній документ для будівництва трамвайної колії на Сихів

16 квітня відбудеться церемонія підписання договору гранту щодо будівництва трамвайної колії на Сихів, розповів начальник управління інвестицій та зовнішньоекономічних відносин ЛМР Серій Кіраль.

Це вже останній з трьох документів, які були необхідні для початку будівництва колії, повідомляє Погляд.

«Наступним кроком буде винесення на сесію ухвалу про затвердження всіх трьох документів, очевидно, в одному пакеті. Паралельно банк офіційно підтвердив результати проведених тендерів за цим проектом, паралельно готується до підписання контракт між підрядником, який вибраний за результатами відкритого міжнародного тендера і ЛКП «Львівавтодор». Буде синхронізовано затвердження договорів з питанням підписання контракту з підрядником і фактично початку будівельних робіт», – додав начальник управління інвестицій та зовнішньоекономічних відносин ЛМР.

Як відомо, люди, чиї будинки підлягають знесенню, незгідні з умовами компенсації, які пропонує Львівська міська рада. Наразі погодилося лише ТзОВ «Еко-світ».

Депутат Львівської міської ради Юрій Кужелюк переконаний, що міська рада знайде порозуміння з мешканцями, якщо ні – у них примусово викуплять будівлі для суспільних потреб.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!