Частину центру Львова закриють для руху автомобілів. Схема

14315 2
Частину проспекту Свободи і вул. Дорошенка в центрі Львова закрить для руху приватних автомобілів, дозволивши лише рух громадського транспорту.
фото: IGotoWorld

фото: IGotoWorld

Відповідне рішення у середу, 24 травня, ухвалила міська комісія з безпеки дорожнього руху. Згідно із затвердженою схемою, буде заборонений рух приватних автомобілів на ділянці вул. Дорошенка від просп. Свободи до вул. Банківської. Тут в обидва боки зможе проїхати лише громадський транспорт, інформує Zaxid.net.

На закриту для приватних автомобілів ділянку вул. Дорошенка перенесуть зупинку громадського транспорту, який їде в напрямку від центру. Зупинку облаштують там, де вона вже була кілька років тому. Таким чином, обидві зупинки (в центр і з центру) будуть розташовані одна навпроти іншої.

Читайте також: Як змінять громадські простори Львова. Плани урбаністів на 2017-й рік

На іншій ділянці вул. Дорошенка (від вул. Банківської) рух автомобілів буде дозволений лише в напрямку від центру до вул. Бандери, а громадського транспорту – в обох напрямках.

Проїхати з просп. Свободу до вул. Бандери автомобілі зможуть по вул. Гнатюка та Листопадового Чину.

Закриють для приватних автомобілів і невелику ділянку з трамвайними коліями на просп. Свободи, відтак, авто не зможуть розвертатися через цей відтинок.

Після впровадження змін від вул. Гнатюка до вул. Підкови буде дозволений проїзд лише громадського транспорту, а в протилежному – приватних автомобілів у дві смуги.

Читайте також: Планування на трієчку. Що заважає Львову ремонтувати вулиці по-європейськи

Крім того, змінять смуги руху на повороті з вул. Коперника на просп. Свободи так, щоб автомобілі, які повертають з вул. Коперника, не перетинались з транспортом, який їде з Галицької площі.

Для збільшення зображення натисніть тут

Для збільшення зображення натисніть тут

Впровадити змінену схему руху мають після виготовлення необхідних знаків.

 


Читайте також:
25 Травня, 2017 11:03
Богдан Один маршрутний автобус димить більше, ніж 20 легкових авто. Затори якщо і є, то через паркування на проїжджій частині і ті ж поламані трамваї. По новій схемі затори справді з'являться, і центр треба буде просто оминати.
25 Травня, 2017 08:14
Мешканець Кращє би заборонили паркінг на пл. Підкови.
Нікому очі не муляє, що Фешн-клаб забрав собі під привантну стоянку цілу вулицю в центрі міста?
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!