Частину вулиці Миколайчука відремонтують за 91 млн гривень

4117 1
Роботи мають тривати до кінця 2020 року.
Фото: Громадський бюджет Львова

Фото: Громадський бюджет Львова

Вулицю Миколайчука від Пилипа Орлика до в’їзду на Голосківський цвинтар реконструюють за 91 млн гривень. Відповідний тендер оголосили на сайті публічних закупівель Prozorro.

Читайте також: На Двірцевій триває реконструкція площі. Актуальні фото

Нині вулиця має дві смуги, частково тротуар лише з однієї сторони та веде повз житлові квартали до Голосківського кладовища. Проект реконструкції виготовили у 2016 році у ТзОВ «ЗахідПроектГруп».

Згідно з технічним завданням, підрядник має демонтувати наявне дорожнє покриття, зрізати чагарники, замінити каналізаційні мережі, прокласти асфальт на проїжджій частині, замостити тротуари плиткою ФЕМ, встановити зовнішнє освітлення, нанести розмітку та встановити дорожні знаки.

Читайте також: Коли і як реконструюють вулицю Шевченка у Львові

Роботи мають тривати до кінця 2020 року. Цього року у бюджеті розвитку на реконструкцію вулиці Миколайчука заклали 7 млн грн та ще 3 млн – з Громадського бюджету, оскільки дорога до Голосківського кладовища стала одним із проектів переможців минулого року.

Вікторія Ейсмунт


Читайте також:
2 Травня, 2019 18:37
Христина Напишіть кінцеву вартість ремонту дороги. Бо у заголовку і в тексті значні розбіжності.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!