Через ходу футбольних фанатів у центрі Львова ситуативно обмежуватимуть рух

3233 2
Фанати вирушать ходою від Львівської опери до фан-зони біля ЛНУ імені Івана Франка.
Фото: rbc.ua

Фото: rbc.ua

У п’ятницю, 7 червня, центром Львова пройде хода футбольних фанатів на підтримку української збірної, яка цього дня гратиме зі збірною Сербії на «Арені Львів». Про це під час брифінгу повідомив заступник виконавчого директора Федерації футболу Львівської області Андрій Смольський.

Хода розпочнеться о 16:00 на площі біля Львівської опери. Фанати та представники клубу «Вірні збірній» пройдуть проспектом Свободи, вулицями Дорошенка та Словацького до фан-зони біля університету Франка. У ході також візьмуть участь байкери, електрокари та оркестр, який зупинятиметься на перехрестях та влаштовуватиме міні-виступи. За маршрутом ходи поліцейські ситуативно обмежуватимуть рух.

Читайте також: Через матчі збірної України з футболу у Львові таки перенесли концерт Олега Винника. Відео

Додамо, що напередодні українські ультрас повідомили про спільну ходу із хорватськими уболівальниками, яка стартує від пам’ятника Королю Данилу. Однак, за словами Андрія Смольського, до міськради не надходити звернення щодо альтернативних маршів. Львів’ян просять утриматись від провокацій та не брати участь у сумнівних акціях.

Мар’яна Коваленко

 

 

 


 

 



Читайте також:
5 Червня, 2019 14:48
666 ... ходють тут усілякі .. хто знає , хто вони такії ? ...
5 Червня, 2019 14:32
666 ... то священики , то 3,14дараси , а от ще й якісь хванати вирішили "підтримати" Україну ... великі і дивні діла Твої Господи ...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!