Через карантин школярам 4 та 9 класів скасували ДПА

4069 0
Якщо навчальний рік в Україні продовжать, то освітній процес триватиме до 1 липня.
фото: ridna.ua

фото: ridna.ua

Міністерство освіти і науки скасувало Державну підсумкову атестацію для учнів 4 та 9 класів через карантин. Про це під час онлайн-трансляції повідомила в. о. міністерки освіти Любомира Мандзій.

Читайте також: 2020-й оголосили Роком математики в Україні

За її словами, якщо навчальний рік в Україні продовжать і учні відновлять навчання у школах у травні або у червні, освітній процес триватиме до 1 липня.

Додамо, що учні 4 класу мали складати ДПА з української мови (+читання), математики та з мови нацменшини. Натомість учні 9 класу мали складати українську мову, математику та один із інших навчальних предметів за рішенням школи.

Читайте також: Скільки коштуватиме пробне ЗНО на Львівщині у 2020 році

Навчальний рік для випускників 11 класів триватиме до моменту видачі їм документів про освіту, а терміни вступної кампанії перенесуть або на липень-серпень, або на вересень-жовтень.

Вікторія Ейсмунт


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!