Через Львів курсує модернізована електричка. Фото «до» і «після»

7974 1
Електропоїзд №7246, що перевозить пасажирів на напрямку Львів – Трускавець – Львів, кардинально відремонтували та зробили зручним для пасажирів.
фото ілюстративне: www.pravda.lutsk.ua

фото ілюстративне: www.pravda.lutsk.ua

Роботи з модернізації виконувалися на ПрАТ «Київський електровагоноремонтний завод». Ще один паралельно відремонтований електропоїзд – №668, що забезпечує перевезення пасажирів на напрямку Фастів – Ворожба – Фастів.

Як інформує прес-служба Укрзалізниці, під час проведення модернізації змінюється не лише інтер’єр та екстер’єр поїзда, а й проводиться низка технічних удосконалень. Зокрема, в електричках замінюються деякі деталі та агрегати на сучасні. Також встановлюється сучасне світлосигнальне обладнання на головних вагонах, електронні маршрутні вказівники на лобових частинах головних вагонів та інше електрообладнання.

Читайте також: Перший пішов. Як Інтерсіті+ Київ-Львів-Перемишль подолав кордон. Спецрепортаж

«У модернізованих електричках встановлені нові герметичні вікна з сонцезахисними ролетними шторами. Сидіння – також абсолютно нові й тому більш зручні. Відремонтовані системи вентиляції пасажирських салонів вагонів та кабін машиністів. У ході ремонту всі нагрівальні елементи та вентиляційні агрегати замінено. Завдяки цьому поїздки електричкою будуть більш комфортними та приємними», – розповів член правління ПАТ «Укрзалізниця» Сергій Михальчук.

 

Читайте також: У Львові подорожчав проїзд в електротранспорті. Усе про нові тарифи

За 8 місяців 2017 року капітальним ремонтом та модернізацією з подовженням терміну служби оновлено 8 складів електропоїздів (40 секцій). До кінця року залізничники таким чином оновлять ще 8 складів. Такий ремонт рухомого складу дозволяє залізничникам економити кошти галузі. За словами Сергія Михальчука, виконання капітального ремонту однієї секції електропоїздів, яка складається з двох вагонів коштує близько  8,7 млн грн. А вартість нового електропоїзда при нинішньому курсі валюти складає 440-450 млн грн.


Читайте також:
11 Вересня, 2017 09:27
Володимир Чудово, тільки чому на ваших фото "до" свіжа дата? Невже за три дні відремонтували? Чи це насправді фото "після" і "до"?
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!