На правах реклами

Через війну «Львівгаз збут» готовий надати канікули зі сплати за спожитий газ

2213 0
Компанія продовжує постачати газ за ціною 7,99 гривень за кубічний метр.
Фото: Ukranews.com

Фото: Ukranews.com

Не зважаючи на російську агресію, ТОВ «Львівгаз збут» забезпечує стабільне газопостачання у домівки українців. Компанія продовжує постачати газ за встановленими до 1 травня 2022 року тарифами «Твій газ Річний» і «Твій газ Рівномірний платіж» за ціною 7,99 гривень за кубічний метр.

Наразі ТОВ не відключає клієнтів за борги і готове надати канікули зі сплати за спожитий газ.

Всі онлайн-сервіси ТВІЙ ГАЗЗБУТ і 104.ua працюють стабільно. Оператори кол-центру 104.ua намагаються не пропускати жодного дзвінка.

«Наша компанія і всі її співробітники беруть активну участь у захисті країни від агресора, ми допомагаємо бійцям територіальної оборони і Збройним Силам України, а також всім, хто потребує термінової допомоги», – йдеться у повідомленні.

Водночас газ від ТОВ «Львівгаз збут» для юросіб пропонують без націнки – за закупівельною ціною.

«На сьогодні ми маємо обмежений ресурс природного газу та електроенергії на березень. Якщо у вас є потреба, просимо терміново зв’язатися з нашими менеджерами. ТОВ «Львівгаз збут» пропонує ресурс з нульовою націнкою, виключно за ціною його закупівлі», – додають у компанії.

Наразі юридичних осіб також не відключають за борги та небаланси. 

«Ми кожного дня працюємо над тим, аби країна максимально, наскільки це можливо, була забезпечена газом та електроенергією», – підсумували у «Львівгаз збуті».

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!