Через зйомки фільму «Шляхетні волоцюги» у Львові реорганізують рух

4115 0
Наступного тижня у Львові зніматимуть фільм «Шляхетні волоцюги».
фото ілюстративне: соцмережі

фото ілюстративне: соцмережі

У середу, 16-го серпня, трамваї №1, 2, 9 частково змінять свої маршрути. Окрім того, для зйомок перекриють площу Ринок з 7:00 до 19:00. Упродовж цього часу трамваї №1, 2, 9 об’їжджатимуть її через вулицю Підвальну та Городоцьку.

Читайте також: У Львові стартували зйомки фільму про короля Данила

Додамо, проект повнометражного художнього фільму «Шляхетні волоцюги» став одним із переможців Дев’ятого конкурсного відбору Держкіно. Режисером є Олександр Березань, продюсером – Геннадій Богук. Сценарій написав Тарас Боровок спільно з Дмитром Наумовим.

«Фільм розкриє колорит субкультури львівських батярів через їхню мову та пісні.  Вірність дружбі й готовність до самопожертви передаються сюжетом картини через низку комічних ситуацій. Глядач спостерігатиме трансформацію свідомості молодих людей від гульвіс до серйозних, зрілих особистостей з благородною метою в житті», – інформує прес-служба Держкіно.

Читайте також: Місце зйомок – Львів. 15 сучасних фільмів, де місто було знімальним майданчиком

За словами творців стрічки, «Шляхетні волоцюги» є фільмом-ремейком польського комедійного мюзиклу «Włóczęgi» («Бродяги») 1939 року, який знімався у Львові й став шедевром довоєнного кінематографа.

Зйомки проходитимуть у Львові, Києві та у Варшаві. Презентація кінопроекту під час 9-го конкурсного відбору Держкіно: https://www.youtube.com/watch?v=brZqiytohrU


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!