Черги на кордоні та розміщення переселенців. Головне за добу на Львівщині

1892 0
Коротко про головне на Львівщині за попередню добу.
Фото: Твоє місто/Іван Станіславський

Фото: Твоє місто/Іван Станіславський

Повітряна тривога. Сповіщень про повітряну тривогу не було. Дякуємо нашим захисникам, які стоять міцним щитом, повідомив голова Львівської ОВА Максим Козицький. 

Переселенці. Розселили на Львівщині ще 17 вимушено переміщених людей.

У державних та комунальних закладах маємо понад 7 тисяч облаштованих місць для проживання переселенців, у приватній сфері – жодного. Якщо ви можете надати помешкання українцям, яких з дому прогнала війна, реєструйтесь на сайті «Прихисток». За це передбачена грошова допомога.

Виїзд з України. На всіх переходах Львівщини кордон на виїзд за добу перетнули майже 15 тисяч осіб.

Диверсії. Поліція опрацювала 1332 звернення щодо підозрілих людей та об’єктів.

Черги на кордоні. Станом на 8 годину на усіх пунктах пропуску є черги із транспортних засобів, а саме: «Рава-Руська» – вантажівки в обох напрямках; «Грушів» – легкові автомобілі на в'їзд; «Краківець» та «Шегині» – легкові автомобілі на в’їзд, вантажівки по обидві сторони кордону, автобуси на в’їзд.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!