Львів залишився без води. Де курсуватимуть водовозки

12903 8
Сьогодні ПАТ «Львівобленерго» розпочало знеструмлення об’єктів водопостачання міста через борги. Про це повідомили в прес-службі Львівської міської ради.

Без електрики опинилася дві головні насосні станції міста, внаслідок чого повністю припинено водопостачання до споживачів Франківського району, Залізничного району, частину Сихівського (Новий Львів) району, мікрорайону Левандівка, обмеженого вулицями Широка, Сяйво, Рудненська, водопостачання центральної частини Львова та вул. Привокзальної і прилеглих до неї вулиць проводитися з пониженим тиском.

«Ситуація надзвичайно складна, оскільки у «Львівобленерго» не повідомили нам, які саме об’єкти вони планують знеструмити. Відтак, ми не мали змоги попередити мешканців заздалегідь про припинення водопостачання. Окрім цього, ми не можемо спрогнозувати скільки часу триватиме знеструмлення. Наразі організовуємо підвезення води водовозками», – розповіли у ЛМКП «Львівводоканал».

Водовозки курсуватимуть за маршрутами:

1.      вул. Пулюя – Наукова

2.      вул. Стрийська (від вул.Хуторівка до автовокзалу)

3.      вул. Сахарова – вул. Коновальця

4.      вул. Каховська – Ряшівська – Патона – Виговського.

Напружена ситуація щодо розрахунків «Львівводоканалу» з «Львівобленерго» зумовлена постійним зростанням вартості енергоносіїв, переконують у міськраді. Зокрема, від липня 2014-го до березня 2015-го тарифи зросли на 28%.

«Наші щомісячні нарахування за електроенергію збільшилися на 3 мільйони гривень. Однак ми не маємо звідки взяти ці кошти, оскільки Нацкомісія упродовж минулого року наші тарифи не переглядала. Саме тому утворилася заборгованість. Окрім цього, ми також маємо великих боржників, зокрема більше 5 мільйонів гривень нам заборгували водоканали міст Винники, Городка, військові частини міста, інші бюджетні установи. Відтак, зараз ми шукаємо компромісне рішення з енергетиками», – зазначив директор ЛМКП «Львівводоканал» Валентин Вольський.


Читайте також:
15 Квітня, 2015 23:21
олік А срадовий мовчить/як довести ком.прибуткове підприємство до такого стану?/ А ви бачили керівників 'водоканалу'? /живуть процвітаючи,як так може бути?/ срадовий скажи щось,чому люди оплачуючи роками справно,мають це терпіти,чи ти їм матеріально компенсуєш? Відмазки не цікавлять,за що зарплату отримуєш??? Піарник-сраколиз мер срадовий
15 Квітня, 2015 18:04
іра Це просто абсурдна ситуація! Від ранку до цього моменту прокручувала в голові картинку як мій ранок починатиметься з нагрівання води в банячках, бо ж випробування почалися і гарячу воду від сьогодні не подають. А от тепер ще й потрібно водовозку буде знайти, щоб мати що підігріти! Давайте ще й на газ тариф піднімемо! Це ж вигідно, зараз більша частина міста воду самотужки грітиме! Кам'яний вік! Чиновники перестаньте знущатися!!!!
15 Квітня, 2015 17:03
Марія Як так можна відключити повністю воду!!!!!! Чим вони думають? Як митись самому, як бути коли дома малі дітки!!!!!!
Це вже просто неможливо, знущаються як можуть сволочі. Чому мають страждати ті люди які завжжи все оплачують? Тоді навіщо пдатити як всерівно відключать!!!!!!
Може хватить з нас знущатись і так тарифи попіднімали і ще й недаєте нам того що ми заслуговуєм!!!!!!!
15 Квітня, 2015 16:20
Tess д_*_и_*_б_*_і_*_л_*_и
15 Квітня, 2015 16:19
Tess Коли [***]и при владі, так завжди буде
15 Квітня, 2015 15:53
Ігор У Львові немає вул. Привокзальної.
15 Квітня, 2015 15:49
Настя Де і коли шукати ті водовозки?!!! Треба стояти з пустими пляшками на вулиці і чекати коли вони будуть проїжджати?
15 Квітня, 2015 15:33
Ліна От цікаві чиновники. Не змогли попередити, бо не знали адреси. Треба було всіх попередити! І не боргувати! Що людям тепер робити з тим всім?
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!